Kezelési utóhatások

Itt a kapott kezelések után való célszerű viselkedésről és az esetleg fellépő utóhatásokról  is írok, hogy ne lepődj meg ha átmenetileg valami nem várt  testi szintű változást tapasztalsz:

A kezelések után –  először is ajánlatos betartani az alábbiakat :

Mivel egy összetett információs-energetikai mező és rendszer változik meg a kezelés során, ezért annak vannak utómozgásai, mire beáll egy újabb harmonikusabb  testi-mentális egyensúlyi helyzet.
Közvetlenül a kezelés után,
- minimum tégy egyedül (!) egy  1 órás nagy sétát  jó levegőn nyugodt környezetben, itt a Városliget évszázados platánfái alatt. Ugyanis még zajlanak az energetikai  folyamatok benned.Éld meg azt a hálatelt állapotot amibe kerültél. Miután némiképp átalakul a energetikai rendszered  időre van szüksége az újrarendeződéshez. Tisztelettel add meg neki ezt, ne siettesd.Ne pattanj kocsiba, ne telefonálj, ne vesd bele magad megint azonnal az  élet sűrűjébe. Légy nagyobb tisztelettel magad és a folyamataid iránt. Úgy tervezd a napodat, hogy ez bele kell férjen. Nem miattam, hanem a Te élményed és a  a kezeléssel maximum elérhető eredmények miatt.
- nézz messze kifele a fejedből, maradj extrovertált és lásd meg a  környezeted szépségét és apró csodálatos dolgait, amire ilyenkor a szokásosnál sokkal  fogékonyabb vagy.
- a kezelésben megéltek nem reálisak másoknak, ezért felesleges megosztani őket ebben az érzékeny kifinomult állapotban. Azért sem érdemes róla beszélni senkinek,  mert más véleményeket, esetleg leértékeléseket kaphatsz tőlük és ez rontja az állapot megélésének élményét és a lezajlásának teljességét. (Főleg attól akivel egyébként is “csínben” vagy…)

1.A teljes  regenerációs hatás megéléséhez  nem célszerű   2  napig:

- masszázst venni
- cukrot, kávét, alkoholt, drogot  fogyasztani és cigarettázni
- pszichikai és fizikai túlterhelést megélni,
- tartósan sokat ülni, feküdni

2.Célszerű a folyamatot támogatni:

- sok szénsavmenetes tiszta vagy oxigén dús víz fogyasztásával,  min 2,5 liter/nap
- tiszta levegőn,egészséges nyugodt környezetben történő sétával  1 óra/nap
- lúgos és sós fürdővel kétnaponta, 10 napon át – a mérgel eltávozását  segítve evvel
- elengedett  gondolatokkal,  csöndes magányban nyugodt helyen, azaz csak “bambulni” vagy befele figyelni, meditálni

3. Az kezelések után gyakran felléphetnek  a következő testi-lelki utóhatások: 

- 48 órán át a lelki szinttű változástól befolyásolva :
intenzív és reálisnak tűnő álmok, izomláz, szédülés, nyugtalanság, agresszió, hidegrázás, érzelmi hullámzás, hasmenés, ok nélkül fellépő boldogságérzet, hirtelen gondolatcsend, megkönnyebbülés, rendrakási kényszer, takarítási késztetés, hirtelen változó kapcsolati minőségek, a szeretet kifejezésére és elfogadására való nagyobb hajlandóság és igény, furcsa szinkronicitások az életvitelben, előbukkanó  100 éve nem látott ismerősök a múltból, hirtelen egymásratalálások, váratlanul hirtelen bezáruló és kinyíló lehetőségek a magán életben és a munkában

- 7 napig szellemi szinttű változástól befolyásolva :
szúró érzetek, apró rándulások az izomszövetekben ún. “csipkedés”, izzadás, fájdalmak az ízületekben, bőrreakciók, kattogó csontok, fokozott vágy a nyugalomra, nőknél erőteljesebb menstruáció, hirtelen változó kapcsolati minőségek, a szeretet kifejezésére és elfogadására való nagyobb hajlandóság és igény, furcsa szinkronicitások az életvitelben, előbukkanó  100 éve nem látott ismerősök a múltból, hirtelen egymásratalálások, váratlanul hirtelen bezáruló és kinyíló lehetőségek a magán életben és a munkában

- 3 hónapig testi szinttű változástól befolyásolva :
izomfájdalmak, kellemetlen szagú verejtékezés, sötét vizelet, emelkedett fogamzó képesség, pattanások, hasmenés,