Teremtő erő, teremtés

Engedd a teremtő erőd végre korlátlanul áradni ! Tudni akarod, hogy – személyre szabottan, pont  Neked – miért nem működik olyan gyorsan ahogy szeretnéd?

Gyere kiderítjük, és feloldjuk milyen láthatatlan belső szabotázsaid  lassítanak és korlátoznak megvalósítani aktuális célod !
Legyen akár szó szó egészségről, megőrzendő fiatalságról, boldog párkapcsolatról …

Az embert ős idők óta izgatja és keresi, hogy hogyan tud a legkevesebb energiából a leggyorsabban elérni (megteremteni) valamit amit éppen a fejébe vett.

Bármelyik (gyógyító vagy pénzszerző)  sikerkönyv egyébként dúsgazdag  írója leírja a saját teóriáját. (csak az USA-ban évente 11 milliárd dollárt költenek önfejlesztő termékekre…)
De Neked ez mennyire segített ugyanolyan egészségessé vagy sikeressé  válnod?
Ha a 97 %-hoz tartozol,  akkor olvass tovább…

Amiben megegyeznek:  

1. Tűzd ki a céljaid, határozd meg, hogy mi az  amire már visszatartások nélkül motiváltan (de hogyan motiváljam magam?) vágysz, vagy olyanná tudod tenni önmagad számára (de hogyan?) ! Képzeld el őket vizualizáld,  és hidd el, hogy meg tudod őket valósítani, sőt képzeletben már el is érted őket. írd ki cetlikre magad köré pozitív megfogalmazásban. Evvel kelj és evvel feküdj. stb… (Ez sokszor némi KÖD-ben kerül meghatározásra, azaz valójában fogalmunk sincs mire vágyik a lelkünk valójában. És hiába szerzel olyanból jó sokat amire neki semmi szüksége, attól boldogabb nem leszel…)

2. Cselekedj érte, tégy határozott lépéseket is az elérésükre a fizikai világban.( de hogyan) ( Ez az amit gyakorta Taposómalom érzésként élünk meg, nagyon-nagyon buzgón robotolunk, de nem jutunk hozzá…)

3. Időről időre értékeld ki mire jutottál, mi jött össze a vágyott dolgokból, ( Ez szokott a Csődtömeg érzéssel járni, miután boldog boldogtalannal összehasonlítottuk magunkat és ez folyton a hátrányunkra üt ki…) aztán korrigáld (de pontosan mit is  és hogyan is ? ) és irány az

4. Újrapróbálkozás az első pont…. (tovább kísérletezünk, abban a reményben, hogy majd minden megváltozik…( de mitől is?) )

Valamilyen szinten ez kb. 3%-nak  jól működik.

És a többi 97% megveszi a következő könyvet vagy  kurzust ….

Ha ki akarsz lépni  ebből a körből, és kíváncsi vagy mire vagy valóban képes, akkor hívj, lesz miről beszélnünk és lesz dolgunk, mire megszabadulsz a céljaid és közted lévő belső korlátozó  hiteidtől, és  elképzeléseidtől…

Bővebben az ön-bizonyosság, önmagadba vetett hit, önbizalom növelése témában a www.quantum-creation.hu weblapomon olvashatsz még többet!