Párkapcsolatok rendbetétele

Csak ketten vagy két család generációs problémáival együtt?Se vele,  se nélküle ?
Még mindig sok minden összetart, de túl sok a fájdalmas játszma?
–> Oldjuk fel együtt a saját  párkapcsolati és az örökölt   generációs mezőid  terheit, hogy  Te is alkalmas légy egy felszabadult boldog életre!

Sok érzelmünket és viszonyunkat nem a pillanatnyi  józan döntésünk, hanem a korábbi érzelmi töréseink élményei  és az otthonról hozott  előítéleteink korlátozzák le. Nem kell, hogy így legyen….

Úgy gondolom egy tartós és jó párkapcsolat meghatározó főbb elemei
- a fellobbant szerelmen,  és
- a logikával nem mindig lekövethető “érthetetlen vonzalmon vagy egységélményen” túl
- az őszinteség,
- a tisztelet
és a
- tisztán tartott kommunikáció  mellett az
- etikai tisztaság.
De mindenek előtt a legfontosabb, hogy  csak Önmagunk legyünk  benne őseink családunk, szüleink generációs terhei, előítéletei és elvárásai nélkül.

Minden említett  terület lényege is csak több oldalban foglalható  össze…

Az általános  tapasztalatom,  hogy két valamilyen területen (belső hiányban, vagy bőségben)  azaz  egyensúlyvesztettségben  élő ember közös egyensúlya már egy jóval nagyobb egyensúly és egység élményéhez segíti mindkettőt.

De ez egyben egy ”szükségem van rád” állapotot is teremt közöttük, amiben már “csöppnyi áldozatiság” is megjelenik némi “alkuval” és “kompromisszummal” fűszerezve…

S ez csak az első időszak történése… Még nincs benne egy elnézett vagy meggondolatlan “jó megoldásnak” tűnt, vagy
“jaj de cuki”  létszámgyarapodás, nincs benne, hogy mindkét félnek megvan (vagy nincs) a maga fejlődési változási igénye, üteme és ébredő életcélja  az évek során, s nincs benne a “külvilág szorítása“.

Szóval a dolog meglehetősen komplex. És teljesen vakon kezdődik 14 évesen…

Azonban minél inkább önmagukban tiszták, kerekek és egyensúlyban lévők  a résztvevők annál inkább képesek egy olyan közös örömteli világra, egy olyan egészséges  párkapcsolati létezési állapotra, ami nem az egymás  hiányainak kipótlásáról és a (nekem, nekem, nekem) hiányzó dolgok begyűjtéséről,  hanem az örömmel adás és együtt-létezés folyamatos teremtő  lélekemelő öröméről szól.
Mivel a  családi minták  nagyon különbözőek és ezek generációs mezői is tudattalanul  jelen vannak mindkettőjüknél, ezért legkésőbb az első gyerek megszü-letésekor  már a tartós  konfliktusok és feszültségek sem ritkák. Ezek közül van ami kiegyensúlyozható egy-egy “elfogadható kompromisszumszintre” – ami a kölcsönös áldozatiság melegágya –  és van ami folyamatos feszültségforrás marad.

 

Ez a generációs mező gyakran  érzelmileg és tartalmilag fel nem dolgozott, nem levezekelt  múlt életi bűnöket, büntetéseket, lelkiismeret furdalásokat, fogadalmakat, átkokat  és elfeledett, de máig látensen ható revansra vágyó  bosszúálló döntéseket tartalmaz. És teremt meg, maga körül… újra és újra…

 

Minden egyes embernél a kiegyensúlyozott saját ősi férfi-női energiamező megléte az egyik kulcsa a   kiegyensúlyozott családi és párkapcsolatra való képességünknek. Ezek felborult állapota már a különböző nemű szülőkhöz való nagyon  különböző viszonyainkban is észrevehető.
Az irányukban érzett  békétlenség, félelem, számon kérhetőség, megfelelési vágy és szeretetéhség  - ez mind árulkodó jel… Ez nagyban lekorlátozza a személy mozgásterét, hogy a valódi akaratából  éljen saját egészséges párkapcsolati és családi életet s ne valamelyik szülőjét  modellezze   öntudatlanul… immáron a 3. házasságában…. vagy a 24. párkapcsolatában.

Mivel 7 éves korunkig “mint viaszra úgy ír belénk a környezet”, azaz  mérlegelés nélkül magunkévá teszünk modelleket, mintákat, véleményeket ezért  meghatározó hatást gyakorolt ránk az a (családi) környezet (is) amiben akkor éltünk.

 

Ebből lettek az ez életi “fogalmunk sincs róla dolgaink”, láthatatlan háttér hiteink, modelljeink.

Visszük tovább bután – a még csak nem is tudatosult - családi szegénységtudati vagy sokszor áldozati szülő-gyerek hozzáállásunkat, vagy pl. válásokhoz vezető merev nézeteinket. Gyakran terpeszkedik el egy-egy matriarcha vagy patriarcha  minta akár nemzedékek sorát is eltorzítva akár öngyilkosságba vagy pubertáskorban  teljes szakításba kergetve a család egy-egy érzékenyebb tagját a  vérvonalon.

 

Akár generációkon át képesek vagyunk öntudatlanul Rómeót és Júliát vagy egyéb sorstragédiákat ismételni vagy vélt félelmektől megijedve a vágyottnál  sekélyebb intenzitású életet és szeretetet megélni, pótlék kapcsolatokban megalkudva…

 

A KaHi-Healing képes a hozott családi generációs mezők terheit és tudattalan kényszerítő erejét  feloldani, hogy valóban önmagunkként képviselhessük a párkapcsolatunkban magunkat, s a hitvesi ágyban pedig valóban csak a két ember legyen jelen… 

 

Ilyenkor esténként valahogy a megbocsátás s a szeretet megnyilvánulásai is a maga természetességével zajlanak, s merülnek feledésbe az aznapi gondok…

Kezelési idő – problémától függően  :  kb. 6-12 óra

 

Iratkozz fel hírlevelünkre és cserébe egy órányi személyes vagy E-mailben elküldött   költségmentes tesztkiértékelést kaphatsz!
Ehhez most töltsd ki a főmenüben megtalálható Életerő tesztet.