Mi a KaHi Healing®?

KaHi egy Hawaii-ról származó szó, jelentése “Egységben lenni“.
Amikor Egyek vagyunk, akkor a saját eredeti Isteni mivoltunkat éljük.
Ilyenkor mindenféle elkülönültségtől, ítélettől, betegségtől és hiányállapottól mentesek vagyunk. Amikor megtaláltuk, felismertük és elfogadtuk, méltányoltuk  önmagunkat, akkor tudjuk valóban uralni az életünket és torzítatlanul működtetni a Teremtést.

A KaHi Healing® egy 21. századi új, 4 dimenziós, EGÉSZSÉG helyreállító koncepció és rendszer. 

A KaHi Healing® egy meggyőzően letisztult és harmonikus elméleti és gyakorlati rendszer és pont ebben a könnyen érthetőségében, fokozatosságában  és azonnali gyakorlati elsajátíthatóságában különbözik számos más – két érintési ponton keresztül hatást kifejtő – módszertől. Külön érdekessége, hogy a  kezelő a másokon való munkájával  rohamosan és észrevétlenül  önmaga is fejlődik.

Alapja a magas tudatossági szinten végzett örömteli „munka”.

Totálisan működőképes és ennek kulcsa az igazságtartalma és a kezelő tiszta tudati állapota, amellyel képes részévé válni és megfigyelni a rajta keresztül áramló teremtést.
Egyszerű, mert lényeglátó ok-okozati alapokon nyugszik és nem ragad le a három dimenzió keretei közt.

Az intuitív élő kapcsolat a szellemünkkel s a fátylon túli világgal s a kegyelem mely ennek nyomán megmutatkozik, minden érintett életében gyönyörű játszmává teszi a KaHi-t.
A KaHi Healing® nemcsak egy harmónia visszaállító koncepció és rendszer, hanem egyben út is az önmegismeréshez és az önmagunkra találáshoz.
Így a KaHi Healing® a kezelők számára is  jól működtethető, önfejlődésre  sarkalló, s hatékony gyakorlati  módszerré vált, mellyel  együtt megélt Forrásélmények során keresztül végre egyaránt hazaindul minden “kezelt-” s “kezelő  lélek”…

1. A KaHi Healing® alapgondolata – az egészség   harmónikus működést jelent

Minden, ami diszharmónikus az beteg.
Ezért, ahogy egészség is csak egy van, a betegség is csak egy dolog valójában:
a harmónia hiánya. Ez számos formában jelentkezhet, de csak egy módon gyógyul, a harmónia visszaállításával. Így a gyógyulás nem más, mint a lelki egyensúlyhoz és minden más energetikai és információs szint kiegyenlített állapotához való visszatérés.

Mivel az egyén a egyensúlyát önmaga vesztette el, ezért ugyanolyan esélye van azt vissza is szerezni. Ez egyben a tudati fejlődése is, amire a saját betegségével készteti a lelke. Hiszen minden probléma – Einstein óta tudjuk- mindig egy magasabb tudati szinten oldható csak meg, mint ahol az létrejött.
Ezért  a személy meg kell értse, hogy a betegsége érte van, mert neki hoz üzenetet arról, hogy miben tért el az egyensúlyától, s így mit kell változtasson, hogy visszatérhessen hozzá…

Ehhez :
1..) Meg kell értse, meg kell fejtse, be kell lássa, mit jelez személyesen  Neki a tapasztalt betegségtünete.
2.) Majd döntést kell hozzon az azt okozó saját életmódja, életszemlélete, élethelyzete, áldozati tudata és egyenlőtlen emberi kapcsolatai megváltoztatásáról.
Mert minden beteg ember egyben valaminek, valakinek  az áldozata is.
3.)  Ha ezt meg is teszi, és az áldozati tudatból újra a cselekvő, teremtő tudati irányba mozdítja el az életét, akkor a teste a lehető legnagyobb gyógyulási sebességgel reagál kezelésre, és örömmel tér vissza az egyensúlyához a megváltozott  új feltételek között.

Ez a kezelés során   tisztán érzékelhető és örömtelin – gyakran meghatóan – át is élhető.Egy KaHi Healing® kezelés gyakran jár emelkedett érzésekkel.
Olyan tiszta testi-lelki érzés ez, mint amikor egy kisgyerek őszintén megörül valaminek…

2.KaHi Healing®  alapelv – Az öngyógyító erők aktiválása

A KaHi Healing alkalmazása során nagy szerepet játszanak – többek között – a hagyományos kínai orvoslás által meghatározott pontok.Az ebből származtatott,  a testen és az energiamezőben lévő KaHi Healing® pontok rendszere szavatolja, hogy az Isteni Rend helyre állítása a test, a lélek, a szellem szintjén egyaránt a lehető leggyorsabban történik meg.

A kezelés tehát célirányosan használt  pontok között történik és az azt követő nyugalmi periódussal zajlik. A kapcsolat felvétel a testtel illetve az információs-energiamezővel zajlik,  10 másodperctől 3 percig tart, amit nyugalmi periódus követ.
A kezelő ennek során az elvárás nélküli megfigyelő szerepét veszi fel.
Maga a kezelés bármilyen (álló, fekvő, ülő) testhelyzetben elvégezhető.

A testi, mentális, lelki és szellemi rendszer önmagában regenerálódik,  tiszta élő figyelemmel vezérelt  kvantumfolyamat révén. Az öngyógyító erők azonnal felébrednek, és hasonlóan a  homeopátiában tapasztaltakhoz hatványozottan fejtik ki hatásukat.

A KaHi Healing®-nek nincsenek mellékhatásai, nincsenek nem kívánatos reakciói, mivel a kezelés fizikailag semmit nem ad hozzá sem a szervezethez sem az energiamezőkhöz. Pusztán az “teremtés eredeti rendje” rehabilitálódik.

3.KaHi Healing® alapelv- eljutni a felismerésig !

A kezelésnek a gondolkodásra, az elmére  is meghatározó hatása van, hiszen
felismerések nélkül nem lehetséges tartós gyógyulás!

A KaHi Healing® kezelő ezért munkája során tudatosan ráirányítja  a figyelmet a különféle fizikai megnyilvánulású egyensúlytalanságok (betegségtünetek) jelentés tartalmára és segít azt értelmezni adott élethelyzetre.
Valójában a személy bevésődött öröklött vagy saját merev gondolatainak, előítéleteinek, tagadásainak mentális ereje az, ami fenntartja az adott pillanatban az általa tapasztalt egyensúlyvesztettséget és betegségtünetet.

Furcsán hangzik, de a személy az adott  betegségével  teljes.
Mert a KaHi Healing szemléletmód szerint mindenki mindig teljes és tökéletes.Hiába  tagadunk meg valamit az nem tud eltávolodni tőlünk.
Velünk marad, de egy más – megtagadott és torz – formában.

Gyakorlatilag, ha valamit az ember lélekben megtagad, az a fizikai síkon betegség formájában hívja meg egy keringőre és hozza vissza a teljesség körforgásába.
A betegsége csupán egy kizárt és megtagadott dolognak a fizikai megnyilvánulása. A kizárt, megtagadott gondolata, a betegsége megjelenítésével “lopja vissza magát hozzá”, azaz állítja vissza a teljességet, így a betegsége a kizárt gondolat már testi szinten is megmutatkozó “képmása”.


Pl.
 ha a személy kényszeresen megtagadja, hogy valamivel vagy valakivel érintkezzen, akkor gyakran viszkető ekcémás bőrbetegséget teremt meg magának, ami újra az érintésre – így az élet teljességének megélésére – provokálja.

Így teszi önmagát – tudat alatt – saját betegsége révén újra teljessé.
Amint bármely betegségtünetet ebből a szemléletmódból kezdünk elfogulatlanul vizsgálni, érdekes felismerésekre juthatunk…

Vagy egy még kiélezettebb példán: Aki valaha megélt és túlélt egy “gyógyíthatatlan” rákbetegséget, csak úgy tudott meggyógyulni, hogy előbb elfogadta az addigi  életéből kizártat és elfogadhatatlant, és befejezte annak további megtagadását. Ehhez persze  előbb tudatosan meg kellett találnia és pontosítania saját maga számára minek áll ellen, hogy képes legyen – saját teremtményeként (!) – elfogadni és méltányolni azt.

Ebben is segít neki a KaHi Healing kezelő, aki objektív és rutinos okfejtő…

 4.KaHi Healing® alapelv- A testi, lelki és szellemi rendszer aktiválása

A KaHi Healing® kezelő – egy igen magas és tiszta tudatossági állapotban – a test energetikai bipolaritását jelentősen javítja, újra feléleszti, energetikailag harmonizálja és újra teljes működésre serkenti a harmonikus emberi léthez szükséges összetevőket.
Információ-energetikailag képes szinkronizálni az idegi, keringési és mirigyrendszert. Szükség esetén kezeli a test éteri energia csatornái, azaz a meridiánok megragadt állapotait, a csakrák, mirigyek és szerv csoportok energetikai egyensúlytalanságait,  visszasegíti a testet a saját megdöbbentő erejű öngyógyítási folyamataihoz.

Torz csakra állapotokat, eltömődéseket, karmikus és generációs mezőket, átkokat,  test körüli zavarokat tartalmazó energiamezőket képes kvantumismereteivel és figyelmével  oldani. Akár személyes jelenléttel,  akár nagyobb távolságokról is. Képes élni a  megbocsátás kegyelmével…  Ha kell speciális programokat indít, lezárja a múlt máig ható hatásait és felszabadítja a személy hihetetlen önteremtő erejét.

5.KaHi Healing® alapelv- el kell végezni a házi feladatot, a felismerések utáni életmód változtatást!

A kezeléssel párhuzamosan a kezelő a tartós hatás érdekében, elvárja, hogy a személy változtasson a betegséghez vezető szokásain és egyre teljesebben vegye vissza a saját, addig teljesen fel nem vállalt személyes felelősségét élete különböző területein.

Olyan ez, mint amikor az ember a közúton a buszok által kijárt mély árkokban vezet.
Az bizony megvezeti az autó kerekét és lekorlátozza a vezethetőségét. Sőt egyes helyeken már olyan mély lehet, hogy leszakíthatja a kipufogót is.Azonban ha valaki – némi segítséggel – időben felismeri ennek veszélyét, akkor van esélye még időben másik, simább sávra váltani. A KaHi Healing® kezelő az, aki segíti ebben.

Az információ-energetikai segítsége ugyan megfelel egy pár száz méteres vájatot kisimító aszfaltfeltöltésnek, de ez idő alatt a személynek magának kell sávot, azaz élet- és gondolkodásmódot váltania.

Mivel a betegség őszintévé tesz, és  kikényszeríti, hogy komolyan vegyük, ezért a KaHi Healing®-gel sokan jól veszik még a legdurvább akadályokat állító betegségeket is…

Jogi nyilatkozat:

A Kahi Healing® aktiválja az öngyógyító erőket valamint pozitívan befolyásolhatja az
orvosi kezeléseket, illetve felgyorsíthatja a gyógyítási és gyógyulási  folyamatokat.
A kezeléseken való résztvétel saját felelősségre történik és nem helyettesíti sem a
diagnosztizálást, sem az orvosi vagy természetgyógyászati ellátást.
Jogi értelemben  gyógyulási ígéretek nem  jelenthetők ki jogi értelemben  a gyógyulás nem feltételezhető.