Magamról…

Pónya Csaba

12112212-41232144

Pónya Csaba  

Mindig más voltam mint a Többiek.
Csak nagy sokára tudtam meg miért.

Eleinte csak magasabb, kíváncsibb, olvasottabb és elismerésre vágyóbb. Mindig érdekelt, hogy mi hogyan működik, mi hajtja és miért. Annak ellenére, hogy villamosmérnöki és külkereskedői diplomát szereztem, nyelveket tanultam, családot alapítottam, gyerekeket “neveltem”, azért sikerült a mi  mitől működik kíváncsiságomat végig megőriznem.
Sőt …
1991-től saját vállalati szervezeti tanácsadó és képző céget alapítottam, évtizedekig működtettem és vezettem. Meglehetősen jó absztrakciós és áttekintő képességgel mindig a lényeget szerettem meglátni a több száz fős cégek folyamataiban is és aztán arra hatással lenni.

Mindig csak ott és addig dolgoztam, ameddig értelmét láttam. Folyamatosan tanultam is a munka mellett és azonnal ki is próbáltam a tanultakat.
Döbbenettel tapasztaltam meg tiszta állapotokat és magaménál   egyre hatalmasabb energiákat, és így ébredt bennem egyre nagyobb tisztelet más nem fizikai “életformák”, emberek, közösségek és legvégül a Föld és a testem iránt.

Ami érdekelt és tényleg kellett is, azt mindig elértem.
Ott mertem hagyni a fejlődési lépcsőfokok kínálta kényelmet, biztonságot és követni azt, ami belülről súgta, hogy mit válasszak, éppen mivel foglalkozzak, ami örömet is ad nap, mint nap.

Közben folyamatosan új gondolatok és szellemi források után kutattam.
Persze nem csak a hivatalos tudomány, a TV és média által elfogadott verziók érdekeltek…Ami tetszett vagy hozzám szólt azt ki is próbáltam és utána tanítottam, hiszen ha akartam volna sem tudtam volna magamban tartani…
Ahogy az anyagközpontú halódó jelenlegi gazdasági-társadalmi játszóterünk egyre szűkítette és nehezítette az értelmes játékot, otthagytam a régi energiákat.

Helyette a “társadalmi bábszínházon” kívülről származó, új a Földünkre áramló energiák hiteles forrásait és egybecsengő  információit kerestem, találtam meg és szűrtem át magamon.

→ Ennek útja volt, hogy apám betegsége kapcsán minden követ megmozgattunk és eljutottunk Magna Zoltán gyógyítóhoz, akinél aztán még 2005-ben részt vettem egy szűk körűen megtartott kurzusán és beavatásán. Őszintén megdöbbentem – az akkor még a rajtam kívül állónak gondolt – hatalmas energiák létezésén, megjelenésén és erején.
Megtapasztaltam  vele együtt a szabad választás visszavonhatatlan  erejét is, legyen szó éppen a magunk választotta áradó élet vagy  a lassú halál lehetőségéről …
→ Aztán hamarosan bevonzott a francia illetőségű Michel Carayon pszi sebész gyógyítói munkája, és izgalmas volt részt venni az általa Magyarországon tartott egy éves kurzuson 2006-ban.
→ Majd a Plejádok tanításai és módszerei, energiái értek el és érintettek meg.
→ Hamarosan olyan két éves “Space we create” periódus következett az életemben, ami a közösségi hozzáállásomra volt jelentős hatással, s a régi életem teljes felszámolásával járt.Az egyensúlytalanságaim hozadékán keresztül megmutatta a valódi értékrendem és céljaim. Megmutatta a szeretetéhség, a  fájdalomkerülés, az önzés és az őszintétlenség árát és megtanított megnyitni és sebezhetővé tenni magamat. Magasabb sztenderdek, értékek lettek realitásommá általa és tisztább kapcsolati minőséggel találkoztam, mint valaha.

A saját hit, bizalom és szeretet leckém lett nyilvánvalóvá számomra.
Hálás vagyok azoknak, akikkel a visszaút ezen részét megélhettem.

→Ezen tapasztalatok után Kryon és Gaia üzeneteire lettem fogékony és a 12 szálas emberi DNS-ünk evolúciós változási és kvantumregenerációs lehetőségeinyűgöztek le.
→A következő gyakorlati lépésem Jasmuheen prána táplálkozási módszere volt, mert egy barátommal együtt 2011-ben rábíztuk magunkat a forrás energiára, a pránára – elengedve a táplálkozás szükségességének “szalmaszálát” is. Ez egy 21 napos evés nélküli folyamat volt, aminek során 8 napig teljesen étel és ital nélkül élve, Jasmuheen irányelveit és tanácsait követve függetlenedtem a fizikai táplálkozás szükségességétől – megélve a prána táplálkozás felszabadító örömét. Megtapasztaltam, hogy ezt bárki megteheti, nyitott az út és sokkal könnyebb, mint gondoltam. Azóta újabb ismerősöm választotta sikerrel ezt a megtapasztalást.
Az “átállás” során hozott döntések nagy sebességgel vonzották be a következő állomásokat.
→ Napokon belül ekkortájt került a kezembe Erik Pearl “Kapcsolatteremtő gyógyítás” c. könyve. Ahogy olvastam már közben spontán megjelentek az általa “használt” és a “Földre érkező legmagasabb rezgésű gyógyító frekvenciának” nevezett energiák a kezeimben. Aztán persze a “véletlen” szinkronicitásnak köszönhetően Eric egy hónapon belül pont Bp.-en tartotta soron következő szemináriumát…
Így következtek el számomra Eric Pearl Kapcsolatteremtő I.-II.-III. kurzusai és a “The Reconnection” (Kapcsolatteremtő) beavatásom.

→Ezzel szinte egyidőben  került a látóterembe a  “KaHi Healing®” koncepciója – Tom Rietdorf interpretálásában, és azonnal éltem is a megnyíló lehetőséggel. Azóta az első hivatalos magyarországi KaHi csoportban végezve hivatásos KaHi Healing Practitioner azaz KaHi kezelő  lettem.  Ugyancsak sokat jelentett  a MÉDIUMITÁS I-II szeminárium  is számomra, ahol néhány csatornám is bekapcsolódott. Azóta néhány “KaHi fun” társammal új utakat járunk – eddig ismeretlen vizekre is beevezve evvel a  technológiával.  

Lenyűgözött a  megjelenő energia tisztasága, az eszközök egyszerűsége és hatékonysága. Megdöbbentő látni embereket néhány hónap alatt hatalmasat változni, amint elindulnak a KaHit alkalmazni.

Amit nekem ez az út jelentett idáig, az annak a potenciálnak a tudatosulása, aki vagyok és annak felismerése ami a dolgom, MOST.
…és természetesen megyek tovább újabb tapasztalások és  ismeretek irányába is.

Így azért dolgozom, hogy a hozzám eljutók a leggyorsabban megtalálják a saját belső középpontjukat, önmagukat. Ez nem más, mint a fizikai és lelki EGÉSZ-SÉGük, integritásuk a forrásukkal, saját isteniségükre való tapasztalati  rádöbbenésük, ahol és amikor úgy érzik teljesen a helyükön vannak az életükben.
Talán, ezt nevezik majd – egyszer visszanézve – egy boldog élet kezdetének.
Talán, ez az az állapot  amikor valaki újra a belső békét tapasztalva, szinte gyermeki ártatlansággal mer viszonyulni az Élethez.
Képes felismerni és meri választani az életteli szenvedélyét felébresztő belső motivációit.
Ilyenkor az élet szép, az ember a helyén van és aggódni sincs miért.
És van egyfajta “jelenlét”, ami folyamatosan megnyugvással és hálával tölti el.

Kívánom Neked is…

Amikor belsődtől vezérelve utadra ébredsz
A régi helyébe újat teremtesz
Többé nincs mitől félned, életed Tiéd lesz !

Egyet lépsz, de kettőt haladsz
Az idő kereke meg nem akaszt,
S lesznek Társaid, hogy mindezt megoszthasd…

Veled indul így minden új,
Nélkülünk a világban nincs új út,
Lépj, s amerre Te haladsz, a világ is veled halad!