Karmikus kapcsolatok oldása

 

>Időről időre hasonló visszatérő  munka vagy párkapcsolati helyzetekben találod magad?

> Se vele-se nélküle helyzetek érzelmi hullámain lovagolsz?

>Eljutottál már odáig, hogy elég volt, nem ezt akarom…

Akkor ideje túl lenni rajtuk.
Feloldhatók.
Ki lehet lépni a körükből.
Be lehet fejezni a táncukat amiket diktálnak…

Ugyanis ez a belső állapotod külső megjelenési formája.
De akárhányszor ugyanazt ismételed és megpróbálod kielégíteni őket, úgy nem tudnak egyensúlyba kerülni. Egyedül – csak a zsigeri félelmeid megélésével, az őszinte bevallással  és önmagad igényeinek felvállalásával, az ehhez szükséges kiállással és vezekléssel  tudsz  túllépni rajta.
Ha akkorák már a feltorlódott kényszerítő és érzelmileg gúzsba kötő energiák körülötted, hogy úgy érzed nem vagy képes rá egyedül és jó lenne ehhez egy segítség – akkor a KaHi háza táján jó helyen jársz.

A múltad kényszerítő öntőformaként korlátoz nagyobbra nőnöd,  amíg  valaki nem hajlandó a megbocsátás útjára vezetni és megélni Veled  együtt és Érted amit mindig is kerültél.
Igen Te vagy az elvarázsolt  királyfi… s a Kahi kezelő a  ”csókra” kész királylány.

Az öntőforma anyagát   jórészt öntudatlanul teremted, de ez a jó hír része, mert ha a saját részed feloldjuk,  a kötélhúzásod másokkal már nem tud tovább folytatódni nélküled…

Sok életet éltünk már meg különféle testekben és ritka az amiből teljes lelki békével és egyensúllyal távoztunk…  Jó megoldásnak tűnt  időnként egy gyors hősies önfeláldozás vagy éppen egy összeroppanós önkezű “kiszállás”, vagy váratlan árulás,  hogy mentsük az irhánkat.De sokszor ott maradt a másik oldal egy  érzelmi sokkal  és feldolgozhatatlan élménnyel. Ez a másik félben bizony az érzelmi  sokk hatása alatt generált egy s mást….

Ezért ezek  karmikus kapcsolati  mezők sokszor érzelmileg és tartalmilag fel nem dolgozott, nem levezekelt  múlt életi bűnöket,  vétkeket, mulasztásokat  büntetéseket, lelkiismeret furdalásokat, fogadalmakat, átkokat  és elfeledett, de máig látensen ható revansra vágyó  bosszúálló döntéseket tartalmaznak.

És gyakorta újra bevonzzuk egymást – csak a díszlet változik a századok során. Az egykori első féltékeny dühünkben a hitvesi ágyunk mellett lekaszabolt felszarvazó áldozatunk  ma lehet éppen a főnökünk s  minden módon élvezi, hogy forgatja bennünk a “nagykést” úton-útfélen…

A legérdekesebb és legkezelhetetlenebb karmikus kapcsolódásokat  sokszor a gyerekként való beszületések adják egy egy családba, s aztán nem értjük hogy képes egy szóval felrobbantani egyik a másikat vagy irtani egymást  a két családtag minden határon és jó ízlésen túl…. Vagy hogy képesek 10 évig nem szólni egymáshoz…

De sok párkapcsolat is méltatlanul befejezetlen életek folytatásaként generálódik…

Ezek az állapotok  jelentősen lekorlátoznak és meghatároznak sorsokat s kavarnak hullámokat azokban, akik napi szinten szemlélői ezeknek  - pl. egy-egy  családban. Szinte  nem láttam még olyan családi felállást amiben ne lett volna karmikus meghatározottság. Ez persze ha a támogatásban nyilvánul meg akkor nagyban segítő is tud lenni, mert találkoztam azért  jócskán ilyennel is.

Ezeknek vége tud szakadni, először megszűnnek az idegesítő érzelmek és cselekvési piszkálási késztetések, majd esetleg az ezekhez  kialakult mintákat is át lehet lépni  vagy akár ki lehet lépni pl. egy terhes  régi állásból – és a karmikus teher nélkül - sokkal több lehetőség tud bevonzódni és sokkal könnyebben.

Kezelési idő – problémától függően  :  6-12 óra

Iratkozz fel hírlevelünkre és cserébe egy órányi személyes vagy E-mailben elküldött   költségmentes tesztkiértékelést kaphatsz!
Ehhez most töltsd ki a főmenüben megtalálható Életerő tesztet.