Gyerekkori Hyperaktivitás

Mindig máshová irányuló figyelem, koncentrációhiány,  állandó mozgás- és ingerigény , erős és megtörhetetlen akaratnyilvánítás  … és ami ebből következik.

Mintha az eredeti  stabil belső nyugalmi létezési helyzetből, a lelki középpontból  történő hatalmas kémiai vagy lelki kibillentő hatás után a szervezet újra hevesen vissza akarná állítani  a saját egyensúlyát…
… de – ez az  egyébként a  teljes szervezet potenciálja  által támogatott – helyreállító természetes program  valami által  folyamatosan gátolva van.

Így mivel ez egy végtelen körű ciklikusságba fordult át,  soha nem tudott még befejeződni…

A manapság leszülető szivárvány vagy csillaggyerekek sokkal érzékenyebbek és “képesebbek” mint a korábbi generációk. Feladatuk a bolygó rezgésének emelése, amihez más adottságokkal  és fokozott  érzékenységgel rendelkeznek.Ez egyben a durva kémiai beavatkozásokra és traumákra is érzékenyebbé teszi őket.Ők a fixpont amihez képest mindennek változnia kell. És ez igaz, még ebben a kibillent helyzetükben is.

Az úgynevezett hyperaktivitás oka valószínűleg ugyanaz mint az autizmus oka, mivel sokszor ezt diagnosztizálják először  és sok autista egyben hyperaktív is. Az alapvető ok, a kommunikáció hiányossága, tökéletlensége  a testet használó lélek  és a test között. Emiatt az idegrendszeren keresztüli test és viselkedéskontroll hiányosságokra  utaló jeleket produkálnak. A lélek nem képes normális módon kommunikálni a testtel mert nincs a  testhez képest a saját “helyén”. Ennek lehet oka  születéskori hibás testátvétel, születéskori trauma illetve az oltásoknál történő testből való kilépés utáni visszalépési képtelenség. Gyógyszeresen nem gyógyíthatóak. A higany és a nehézfémek jelenléte a szervezetben (akár pl. az oltásoknak köszönhetően is) – ami egyfajta láthatatlan buborékot képez a test körül – azt okozza, hogy  a lélek nem tud normális, mindenre kiterjedő kommunikációban lenni a testtel.
A megoldás a hibátlan  jelenidejű kommunikáció helyreállítása.

A kezelés során  első lépésként szükséges a szülő-gyerek viszony generációs és  karmikus kapcsolati  oldása, ami utána szülő és a gyerek közt kapcsolat jelenidejűvé válik, megszabadul a múlt bekapcsolódott terheitől.Ugyancsak szükséges a szülők gyerek állapotának megváltoztathatatlanságáról  alkotott elgondolásainak (hiteinek) feloldása és újakra cserélése. Illetve a gyerek érzéseinek és önmagáról és társas viszonyairól  való elgondolásainak átértékelése, lecserélése (letöltése).
Ezt  a nagyfokú testi (pl. oltás)  illetve lelki kibillenés okának feloldása, és az oltás maradékanyagok semlegesítése és ismételt kivezetése követi.Ekkor a szülő-gyerek kapcsolat nyugalma, a köztük lévő harmónia mértéke már érzékelhetően megnő, illetve jelentősen nő a gyerek  homeopátiás szerekre való érzékenysége, és ezért akár az ismételt  kivezetések is hatékonyan megtörténnek.  

Majd  a  természetes egyensúly helyreállító program végre elkezdheti a testi és szellemi helyreállítást  hogy az végre lefuthasson és elvégezhesse az energetikai és testi egyensúly helyreállítását a maga természetes módján.

Mindezzel  elkerülhetővé válik a hozott életfeladat feladása, melynek  elengedéséhez  csak végső esetben nyúlunk.

Ez nem kis kihívás egy kezelőnek, de egyáltalán nem lehetetlen.