Gyermektelenség kezelése

spontán fogamzás, gyermekáldás, lombikbébi, mesterséges megtermékenyítés helyett, saját gyermek, örökbefogadás, Minden életforma – s így az ember elidegeníthetetlen születési joga is – a saját fajának továbbvitele. Mégis vannak helyzetek amikor, noha mindkét fél  egészséges, természetes úton mégsem történik  meg a fogamzás. Vagy elindul a terhesség, de  többszöri próbálkozás eredményeként sem történik meg a legtermészetesebb  és legcsodálatosabb folyamat:  a kis trónörökös  megszületése.

Ilyenkor a tapasztalat azt mutatja, hogy az információs mezők olyan speciális együttállása jött létre, amely nem engedi a folyamat akadálytalan lezajlását. Ilyenkor előző életek beli döntések, fogadalmak, eskük, átkok, lelki szerződések vagy nem megbocsátott bűnök,  aggódások, félelemek, vezeklések vagy éppen csak be nem fejezett  vagy pont sokkszerűen hirtelen megszakadt életek és kapcsolatok feltorlódott információs és energetikai lenyomatai fejtik ki a hatásukat.Van valami megoldatlan a pár tagjaiban vagy  közt, ami előbb feloldást igényel…

A jó hír az, hogy ezek a női-férfi generációs mezőkben  akár heted iziglen rögzült blokkok a  KaHi módszereivel nagy biztonsággal feloldhatók. (És ezek az oldások sokszor olyan esetekben is jól működnek amikor esetleg a párkapcsolatban krónikus, tartósan fennálló fizikailag is megjelent termékenységet gátló elváltozások is  nehezítik már a teherbeesést.) Ez egyben egy olyan ajándék is a saját utódaiknak  - mivel az ősök generációs terhei evvel  őnáluk most megszakadnak – hogy az utódaik az övékénél jóval  felszabadultabb életnek néznek elébe.

Lehet végre itt az alkalom és az időpont amikor ezeket a problémákat a jótékony felejtés homályába küldjük…
Hívj, hogy együttesen megoldhassuk…