“Szellemi Gerincfelépítés”- gerincproblémák kezelése

Minden csigolya meghatározott szervekkel áll összeköttetésben

Testünk tartóoszlopa és fő a korona csakrán keresztüli  fő energetikai rezonátora  a gerinc.
A lelki támogatottság és támogatás szimbóluma.

Működését tekintve az Eget és a Földet összekötő  fő energetikai tengelyünk, egy tökéletes és csodálatos dupla S formájú tartóoszlop ami  annak szilárdságát és hajlékony rugalmasságát, valamint  az életben kapott csapások  és a mozgások csillapítását  hivatott szolgálni. Helyet ad és óvja a test legfontosabb  idegi információs gerinchálózatát hiszen minden ideg itt fut össze és innen ágazik szét az agy és a testrészek  között.
Épsége az önmagunkért való kiállás “mérőeszköze”.

Itt találhatók a nyaki (C3) és háti részen  (Th8) a  test körüli  energiamezőkkel való információcsere érzékeny pontjai is.
A gerincen  keresztül közlekedik a lélek is a fogantatás és a születés  során.

Minden gerinccsigolya szervekkel, szervrendszerekkel van élő kapcsolatban, s így minden lelki egyensúlyvesztés egy ponton a csigolyák fizikai állapotában is megmutatkozik. Mivel leggyakrabban a férfi energiák (csontos  csigolyatest) túlsúlya  a problémák forrása,  ezért társadalmunkban inkább a női energiákat reprezentáló (csigolyák közti porckorongok) lágy részek sérülése a jellemző, mintegy mutatva a női energiák térvesztését életünkben.

A nyakcsigolyák elmozdulásai fejfájást, szédülést, magas vérnyomást, idegességet, fáradtságot, szem és fülfájdalmakat, allergiát, ekcémát, polipokat, rekedtséget, nyakmerevséget, mandulagyulladást, strumát, teniszkönyököt és depressziót okozhatnak.

A hátcsigolyák elmozdulásai kar és kézfájdalmakat,  légzési nyelési nehézségeket, tüdő,  hörgő és szív betegségeket, epe és májbetegségeket, alacsony vérnyomást, gyomorproblémákat , gyomorégést, nyombélfekélyt, gyomorpanaszokat, allergiákat, veseproblémákat, ekcémákat, reumát és vizesedéseket okozhatnak.

Az ágyéki csigolyák elmozdulásai hasmenést, székrekedést, vakbélgyulladást, visszér problémákat, inkontinenciát, impotenciát, isiászt, lumbágót, idegbecsípődéseket illetve lábikragörcsöket, boka fájdalmakat okozhatnak.

A keresztcsont rendellenes állása  gerincferdülést okoz.

A farkcsont rendellenességei aranyér- és végbélproblémákhoz vezethetnek.
Egyes statisztikák szerint a népesség 90%-a valamilyen jellegű gerincproblémával küzd élete valamely szakaszán.

A gerinc minden problémája,bármely irányú  ferdülése, sérve  egy értő szemnek olyan szimbolikus közlés, amely már  Lelkünk  hosszan tartó, nagyfokú és durva egyensúlytalanságát közli.

A gerinc mindaddig néma tanú, tisztázatlan konfliktusokban  amíg már képtelen ellátni a feladatát, hogy mindezt már fájdalmakkal jelezze.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a következő tüneteknél tapasztalhatók pozitív változások: 
- fejfájás migrén, fülzúgás
- porckorongsérv, isiász fájdalmak és idegzsába
- HWS-BWS-LWS – (nyaki, háti, ágyéki gerinc) szindróma
- depresszió és alvászavarok
- tanulási nehézségek, gyerekeknél fennálló koncentrációhiány
- fejlődési rendellenességek, ADS (figyelemhiányos hiperaktivitási zavar)
- félelmek
- hát illetve gerincfájdalmak, gerincferdülés, vállfájdalmak és térdfájdalmak
- térdízületi és csípőízületi gyulladás
- térdízületi problémák
- váll,-kar fájdalmak
-nyakmerevség, teniszkönyök, izomfájdalmak, megcsavarodott ízületek
-Bechterew kór (krónikus reumatikus betegség, ami a gyulladásos folyamatok által
gerinccsontosodáshoz és merevséghez vezethet)
-sport és egyéb baleseti sérülések  következményei
-szívritmuszavarok, magas vérnyomás
-légzési problémák, asztma,
-halláskárosodás, egyensúlyzavarok
-fizikai és érzelmi sérülések

Mivel minden fizikai állapotot,  egy energetikai állapot tart fent  egy információs mező alapján,  s mivel a Kahi Healing az  információs mezőkkel dolgozik, ezért  minden gerincdeformitás  is megváltoztatható.

A csigolyákat lelki feszültségek tartanak elmozdulva

 Szellemi Gerincfelállítás  egy olyan módszer ami a fogamzáskori eredeti torzítatlan információs állapot közli újra a testtel egy olyan gerincen keresztüli impulzussal ami a lélek testet öltésének pillanatában történthez  hasonlítható. Ez egy visszatérés az Isteni Rendhez, amikor a rendezett struktúrák helyreállítása az öngyógyító erők felszabadítása által jön létre, miután érzelmi, szellemi és fizikai szinten is blokkok oldódnak fel. Ennek nyomán a gerincoszlop újra felépíti eredeti programja szerinti önmagát, a csípők, vállak egyenesen állnak és a lábak hosszeltérései eltűnnek.
A gerincfelépítés jócskán túlmutat a a gerincoszlop felépítésén, hiszen hatására  számtalan energiablokk feloldódik testi, szellemi és érzelmi szinten, ami által gyakran terápia rezisztens esetek előtt is megnyílik a gyógyulás útja.
A gerincfelépítés ezért központi alap minden gyógyulási folyamathoz.

Mindazok akik még jelenleg nem éreznek fájdalmat, de tartás és gerincdeformitással bírnak, azok – egy időben megkapott gerincfelépítési kezelés által - megelőzhetik a betegségek kialakulását, és egy így azonnal egy  jobb életminőség irányába mozdulhatnak el.

Evvel a technikával több neves  orosz gyógyító  is sikeresen  dolgozik, évi több ezres sikeres kezelésszámmal.

Mivel a szervezet energetikai egyensúlytalansága minden csakra és  mindkét női-férfi  genetikus vonal által  hozott generációs   energiamezőkben is jelen van, a kezeléshez  ezen rétegek feloldása éppúgy hozzátartozik mint a saját bűnök, mulasztások lelkiismeret furdalások, aggódások, büntetések lelki terheinek  előzetes feloldása.
A kezelés végén a  testi tartást is  támogató, a testben és a csontokban felhalmozódott  feszültségeket kiegyenlítő éteri  kristályrács felépítése is megtörténik.
(Különösen súlyos krónikus esetekben további  célirányosabb  munkára  is sor kerülhet).

Mivel  a test elhajlása, ferdülése, egyensúlytalansága ill. megroppanása a lélek állapotának kivetülése, ezért  a szellemi gerincfelállítás  egyenlő a lélek irányba állásával  s a rajta lévő  gordiuszi csomók elvágásával.

A kezelést követően a következő gyógyulási reakciók jöhetnek létre:

- enyhe szédülés vagy koordinációs zavar
- izomláz, régi izomfájdalmak újraélése
- hirtelen kialakult hát vagy gerincfájdalom
- rövid időre a meglévő fájdalmak felerősödése
- lábsarok fájdalmak
- szabadság és felszabadultság érzet
- egy régi teher elengedése
- könnyedebb és  jobb mozgás,
- megnövekedett  gerincmozgási szabadság
- fejlettebb mozgás
- fájdalommentesség
- az élethez való hozzáállás megváltozása
- a test a lélek és a szellem utáni érdeklődés

Cipőbetéteket a kezelés után már nem használjuk.

A folyamat teljes  lezajlásának  ideje az azonnali  és a 2 hónap között változhat.

A kezelés teljes  hossza függ a fizikai  elváltozás fokától, a generációs mezők telítettségétől, a személy őszinteségétől  és a ránézési hajlandósága mértékétől,  s átlag   3-15 óra között változhat.