2.FEJLŐDÉS

Itt megtudhatod mit jelent a KaHival fejlődni, és, hogy melyik lépésnél mit tehetsz le a terheidből:

5 határozott lépés önmagunkért:

Ahány ember annyi út, mindegyikre egyénenként lelünk rá és bensőnktől vezérelve ismerjük fel sajátunkként.
Éppúgy ahogy egy hegycsúcsra is sok úton lehet feljutni, akár még a bozótoson is át, hogy az északi oldal csak hegymászó felszereléssel megközelíthető sziklás meredélyeiről ne is beszéljek.
Van akinek hegyi vezetővel, van akinek társakkal és van akinek egyedül.Mindenkinek vérmérséklete és kalandvágya szerint….

Az emberiség s így minden egyede evolúciója – ha lineáris síkunkon nézzük – látszólag két irányba történik.
Aktívan azáltal, hogy új, más nézőpontokból felismerünk, másként látunk, átértékelünk élethelyzeteket, majd másként döntünk és más célokat követünk.Akár megtaláljuk azt is amiért leszülettünk. Ebben is sok tapasztalattal Rendelkezik egy KaHI kezelő.
Passzívan  azáltal, hogy bizonyos eltorzult információs mezőket és megrekedt energiákat feloldunk, amik eddig gúzsba kötöttek minket, mint láthatatlan pókfonalak.
S ez az saját gyerekeink, unokáinkra éppúgy kihat mint a saját   szüleink és nagyszüleink  életére. Hogy a párunkról már ne is beszéljek.

A KaHi mint egy lehetséges – talán néha túl gyorsnak is tűnő  - választható fejlődési ösvény a következő 5 Lépéssel  indítható el:

 1. LÉPÉS – a szétzilált rendszerünk alapharmonizációja 

     Aurafotó   – A 3 testi  alapkeringési rendszer tartós
harmonizálása
un. báziskezeléssel

        - csakrákra rátapadt entitások un.
“megszállások”  leválasztása
, és a
Fénybe
 küldése
        – a saját finomenergetikai rendszer
rehabilitációja
a  csakrák és az aura          energiamező
 
 rétegeinek helyreállításával  és
teljes harmonizálásával  

Ehhez a  KaHi alapvető gondolatai:

- Egy leszületett Lélek amellett, hogy szeretné a vállalt tanulási feladatát, küldetését teljesíteni, az intenzív érzések megtapasztalására vágyik, mivel az számára a fátyol túloldalán nem megélhető. Ilyenkor alapból nem minősíti, hogy jó vagy rossz a tapasztalt érzés, csak az a fontos, hogy intenzív legyen. Az értéke, hogy egyáltalán ÉRZÉS!

- A testet öltés után már körülöttünk és bennünk minden energiarezgések sorozata, s ezek a “hasonló a hasonlóhoz vonzódik” rezonancia elv alapján folyton kapcsolódnak is egymáshoz. A önrezgés milyenségét, minőségét  a gondolt gondolatok, átérzett érzelmek és ösztönök adják.

- Mivel mindenkinek vannak tudatosan irányított és önműködően csapongó gondolatai, érzelmei és ösztönei, ezért olyanok vagyunk, mint a sétáló mágnesek.

- A jó hír, hogy a tudatos szándékkal teremtett, majd fenntartott figyelemmel és érzelmi töltéssel “meghajtott” gondolatunk erősebb, mint a kósza tudattalan gondolat.Lehet ez teremtő és lelkes, de lehet ez félelemmel teli és tagadó (a jaj csak azt ne !) típusú egyaránt.

- Az univerzum nem mérlegel és nem cenzúráz semmit, csak odahozza elénk, mint egy dzsin, pont azt amit kirezegtünk felé, épp csak a “Mit parancsolsz még édes Gazdám?”-at nem mondja hozzá.Így vonzunk embereket, eseményeket, örömet és félelmet, sikert és kudarcot egyaránt, vágyva, hogy alapból jól érezhető és intenzív legyen.

- A szabad akarat törvénye szerint minden felbukkanó gondolatunkkal, ötletünkkel bevonzhatunk bármit és utána bármikor újra dönthetünk is felőle, hogy a továbbiakban mit csinálunk még vele. Éppúgy, mint egy falat bekapott étellel. Megízlelhetjük, feldolgozhatjuk vagy éppen meg is gondolhatjuk magunkat, és ki is köphetjük egy új döntéssel, annak a teljes felelősségnek az elfogadása és méltánylása mellett, hogy ezt a kiköpöttet is én kaptam be az imént.Teljesen rendben van ezután inkább már mást akarni bevonzani, megízlelni.

- Nem kell egy korábbi –  jó ötletnek tűnt – próbálkozást a végletekig el is szenvedni. (!!!)

- Az aura különféle rétegeiben található lelki, mentális, érzelmi  mechanizmusainkon átszűrve tehát részben tudatosan és öntudatlanul is kiküldünk vágyott igényeket, majd éljük meg ugyanazok bevonzott azonos hatásait. Így lehet folyamatosan félni és ugyanezen félelmeket folyamatosan újra be is vonzani. Ugyanakkor az auramezőinkben az összes tapasztalat, blokk, eltérítés, ehatárolás, mérlegelés, előítélet és hitrendszer (hogy mi hogy van rendben és hogy nem) is megtalálható. Úgy úszkálnak benne, mint egy elválasztó falon ablakként használt akváriumban a halak és a vízi növények. Átlátszik az és látszik a mögötte lévő szobában mozgó ember és a szándéka is, csak kicsit homályosan. Ráadásul a környezeti kölcsönhatások, a városi elektroszmog, az energiaelszívások, az ún. “megszállások” és egyéb erőszakos durva energiatámadások igencsak igénybe veszik nap, mint nap, ahogy az akvárium is bezöldül egy idő után és “bedöglik” a vize, igényelve egy alapos takarítást és vízcserét.

     Ha ép az aura, képes jól kiküldeni és feldolgozni az őt érő hatásokat, így védeni  minket Ha nem, a minket érő hatás gyorsan akár  gyorsan a fizikalitás szintjére kerülve betegségként jelenhet meg.Meglehetősen igénybevett és méltatlanul mellőzött “testrészünk”.Noha Ő a finomenergetikai szkafanderünk, mégis aránytalanul elhanyagoljuk. A fizikai ruházatunkat is többre tartjuk nála, pedig töredék annyi funkciót sem tölt be mint az.A fizikai testünk energetikai állapota hű tükre az auránk állapotának, nagyságának, színének és alakjának, s hogy hol helyezkedünk el benne. Energetikailag a csakráinkból töltődik, működőképessége azok állapota által lehatárolt.Ezért az aura és csakrák épsége és energetikai állapota az egészségünk érdekében létfontosságú.

- Az aura alatti, de vele szoros kapcsolatban lévő rendszer a testünk felszínén húzódó 12 a hagyományos kínai orvoslás által használt, és 8 a múlt században nevesített Voll féle meridián csatorna állapota nagyban befolyásolja  a fizikai állapotunkat.Ezek a testünk szerveit összekötő meridián vonalak élő, lüktető, más-más ritmusú és intenzitású energiát szállító láthatatlan energiacsatornák a szerveink között.
A csakrákon illetve az éteri  axiotonális vonalakon át érkező magasabb finom éteri energiákat vezetik a sejtekhez, szervekhez. Vezetőképesek vagy részben blokkoltak és az auramezőink, valamint a  szerveink energetikai állapotával vannak kölcsönös függésben.
Mivel minden szervi diszharmóniát előbb egy lelki, érzelmi és finomenergetikai egyensúlyvesztés előz meg, így az utolsó pont, ahol még el lehet csípni a leromlást, illetve az első, ahol gyorsan vissza lehet billenteni az akut szervi diszharmóniákat: az a meridiánok vezetőképességének helyreállítása.

Az 1.Lépés az auramezőnk és testi egyensúlyunk megerősítésében és épen való megtartásában nyújt hatékony segítséget – bármely agresszív környezetben.
Nem kell, hogy a környezeted akkor is befolyásoljon,ha te nem akarod !  

 2.Lépés – Önbüntetés, önkorlátozás befejezése

 megbocsátás...A megbocsátás ereje nem túlozható el…
- a folyamatos önbüntetést,       helyben járást, hullámvasutazást
       láthatatlanul okozó  vélt vagy valós  bűnök, vétkek, hibák, bűntudat és         neheztelés, valamint saját  rejtett bosszúálló  szándékok feloldása

-
saját őseink által felhalmozott  egyensúly vesztett  női és  férfi generációs mezők  oldása, ismétlődő családi  tragédiák és nemzedékről  nemzedékre ismétlődő kényszerességek  feloldása

Ehhez a  KaHi alapvetései:

- Minden kapcsolatod a saját lelkeddel való kapcsolatod tisztaságával indul.

- A legrosszabb kapcsolatod mindegyik másikra rányomja a bélyegét.

- Az aura gyakran tartalmazza bekapcsolódott és fel nem dolgozott múlt életi bűnök, büntetések, lelkiismeret furdalások  emlékét és elfeledett, de máig látensen ható  revansra vágyó  bosszúálló döntéseket. Ezek finomenergetikailag a vállak környékét és így egyben a gerincet is megterhelik, sok ott futó meridiánt is befolyásolva . Jelenlétük és mértékük sokszor a nem szimmetrikus arcon és testfeleken is megmutatkozik.Ha bárki tükörbe néz felfedezheti melyik oldali generációk terhei  befolyásolják jobban. Ahol az arc kisebb, kevésbé kerek ott nagyobbak a még a testet is szűkebb formába préselő ősi erők. Ezek jelentősen lekorlátozzák a személyt, saját akaratából szabadon megélni az életét.

- Arról nem is beszélve, hogy megvannak persze az ez életi “fogalmunk sincs róla dolgaink”. Visszük tovább bután – a még csak nem is tudatosult - családi szegénységtudati vagy sokszor áldozati szülő-gyerek hozzáállásunkat, vagy pl. válásokat ismétlő családi traumákat. Akár generációkon át képesek vagyunk tudattalanul Rómeót és Júliát, vagy vélt félelmektől megijedve a vágyottnál inkább csak sekélyebb intenzitású életet és szeretetet megélni. Gyakran terpeszkedik el egy-egy matriarcha vagy patriarcha  minta akár nemzedékek sorát is őrületbe kergetve egy-egy családi vérvonalon.
Ezek jelentősen lekorlátoznak és meghatároznak sorsokat, épp úgy, mint egy repülőt az előírt láthatatlan légi folyosója.
      Így ismétlünk bután nemzedékeken át mintákat, de nem tudunk szabadulni tőlük, mint az a légy, amelyik addig repül az üvegnek fáradhatatlanul, amíg ki nem szárad.

És ez csak az öntudatlanul ránk ható szint, hisz erre még rájön az, amit tudatosan akartunk valamikor elérni, megszerezni. Gyakran ezek is időeltolódással érkeznek meg – így még ha tudatosan is akartunk valamit – a bevonzottak gyakran már aktualitásukat vesztve érkeznek meg hozzánk.Mint pl. a karácsonyi ajándék vágya, amit Húsvétra hoz csak meg a Nyuszi… és csak forgatjuk a tavaszi napsütésben zavartan kezünkben,
az új szánkót

A 2.Lépés jelentős és határozott  tett a  kapcsolati viszonyaink megjavítására,  úgy a párkapcsolati, mint a családi, munkatársi viszonyainkra  nagy hatással van.
Ne a múlt  sötét szemüvegén keresztül nézd a jelened!

  3.Lépés – kilépés a “saját magánzárkánkból” 

- idejét múlt önkorlátozó eskük, fogadalmak, adott szavak és  ígéretek feloldása az időnyomon 
 - beültetett implantátumok, személyes elérési pontok és átkok feloldása
 - őrületbe kergetően ismétlődő mintákkal terhes karmikus kapcsolatok és már
feleslegessé vált átadott karmikus tapasztalatok feloldása

Ehhez a  KaHi alapvetései:

Ne engedd, hogy helyetted a múltad határozza meg a jövődet !

- Az aurákban gyakran találunk bekapcsolódott rosszul megfogalmazott, örök időkre – vagy 1 milliárd évre – szóló, idejét múlt és így már önsorsrontó esküket, fogadalmakat, ígéreteket  és ezekhez kötődő fájó női-férfi  “játszmahelyzeteket”. Lehetnek olyan implantátumok, programok, információs átjárók és kapcsolódási pontok is amelyeken keresztül öntudatlanul a személyt befolyásoló információk jönnek mennek  vagy éppen régi  külső ártó szándékok, átkok tartják fenn még életekkel később is hatásukat.

Ezek alsó illetve felső termosztátként lehatárolják az embert, hogy mennyire lehet boldog, mennyi pénzt kereshet és birtokolhat, milyen jellegű párkapcsolatot képes megélni, egyáltalán lehet-e gyereke  stb.

Az tiszta energetikai rendszer az egyik kulcsa a tartós egészségnek.

- A test körüli energiamezők megtisztulása  a csakrákra, a meridián rendszerre, a szervekre, szervcsoportokra valamint  a  lelki és mentális  állapotokra hat ki. Az életerő szint megnő. Más dolgok válnak reális lehetőséggé – olyanok amiket pl. korábban
kapásból elvetettünk.
Van aki  például “csak” egy Ironman próba ( 3,8 km úszás, 180km kerékpár, és kb.42km maratonfutás) teljesítési szintet tűzött ki magának a következő 16 hónapra s valósít meg szinte az átlagnál is alacsonyabb fizikai szintről indulva 50 évesen.  De van  aki a múlt diktálta  függőségeit teszi le, s nyit új lapot az életében.

Talán itt az idő Neked is lerakni ezeket az önsorsrontó terheket!
Ebben a 3. Lépés nyújt hathatós segítséget.
Soha nem késő új lapot nyitni az életedbe – főleg ha az előző már tele van… 

4.Lépés – Őszinteség és etikai tartás nélkül nincs javulás

őszinteség - az őszinteség  megjelenése magunkhoz és másokhoz valamint  az utunk  értékrendjeink tisztázása és felvállalása  létfontosságú a saját erőnkre ébredéshez
-  az áramlásaink tudatos rendbetétele a cseréink minőségének egyszerű vizsgálatán  és folyamatos kontrollján keresztül  minden kapcsolatunkban és
minden pillanatban stabilitást ad
- a folyamatos jelenidejű  mulasztásaink és “kormoskodásaink” tudatos felszámolása és új élettelibb célok választása  tartást adnak a nagyobb  kiálláshoz
- tudatos vibrálóan élő saját teremtő erőnk ”kézközeli” megtapasztalása pedig valódi természetünkre döbbent rá és lehetővé teszi a “pótlékmegoldások” végleges  elengedését az életünkből

Ez az a fejlődési pont ahol az eddigi hozott terheid nélkül sokkal könnyebbé válik felvállalnod végre önmagad, megtalálni valódi céljaid és megtartani az irányt.
Neked is jár egy jobb élet!  Teremtsük együtt!

5.Lépés – A szeparáltságból a Egységbe

- egyre nagyobb felelősségi körök húzása magunk köré : tevőleges és hosszú út a
 szeparált  létezésből a totális közösségi létezés felé, ami a következő éra  jelentős leckéje mindannyiunk számára.
- a rezgés folyamatosan emelkedik és ha akarnánk sem tudnánk elbújni előle
s fenekestül felforgatja a Világot.
Ne legyenek illúzióid , a Tied is…

A különbség abban van, hogy elébe mész és örömmel  üdvözlöd és mész a ÉLET “NAGY KEREKÉVEL” vagy megvárod míg …. –>na pont azt csak sokkal erősebben, mint amit már időnként riadtan körültekintgetve érzel…

Sokan ébrednek most, s ha Te ezt itt mind képes voltál végigolvasni,  akkor Te is köztük vagy már !

Üdvözöllek a Fedélzeten!

A KaHi mint fejlődési út
- az egyéni szeparáltság fokozatos tudatos felszámolásával és
- az önmagadért és másokért vállalt egyre teljesebb közösségi felelősség- tevőleges felvállalásával folytatódik.

Ennek egy sorsfordító  és igen megindító lépése a KaHi Healing® és Médiumitás tanfolyamok elméletének és gyakorlatának elsajátítása  során megtapasztalható kapcsolatteremtés  - legmélyebb forrásunkkal… és egymással.

Mindezt csoportban megélve, egymást segítve, fokozott hatékonysággal történik meg és  belső forrásul szolgál minden további közösségi kapcsolathoz. 

Egy antropologus egy afrikai törzs gyermekeinek javasolt egy játekot: letett egy kosár gyümölcsöt egy fa mellé, majd így szólt: aki előbb odaér az nyeri a gyümölcsöt! Erre a gyermekek mind felálltak, kézenfogták egymást, es együtt szaladtak érte. Megkérdezte, hogy miért nem versenyeztetek? Mire ők: Ubuntu. Hogyan tudna valamelyikünk is boldog lenni, ha bármelyikünk szomorú? E torzs nyelvén Ubuntu annyit tesz: VAGYOK MERT VAGYUNK !

Hisz a boldogság nem ér semmit,

ha nincs megosztva !