Eskük, átkok, megszállások és implantátumok oldása

Más vezérli az életed, nem Te?

Úgy érzed, ha "csak magad volnál", akkor más életet élnél?

> Olyan mintha mindig más döntene az életedről –  tipikus visszatérő helyzetekben? 

> Az erőd sokszor elveszni érzed?

–> Légy újra “csak” Önmagad!

 

Az test körüli  információs mezőkben gyakran találunk aktiválódott   rosszul megfogalmazott, örök időkre – vagy akár 1 milliárd évre – szóló, idejét múlt és így már önsorsrontó esküket, fogadalmakat, ígéreteket  és ezekhez kötődő fájó női-férfi  “játszmahelyzeteket”.

De lehetnek olyan beültetett  implantátumok, programok, információs átjárók és kapcsolódási pontok is más terekhez, lényekhez amelyeken keresztül öntudatlanul a személyt befolyásoló információk jönnek mennek  vagy éppen régi  külső ártó szándékok, átkok tartják fenn még életekkel később is hatásukat.

Idejét múlt esküink mint korlátok határozzák meg életünk lehetőségeit.

Hatása vagy erőknek, mint levél a szélnek?

Ezek alsó illetve felső termosztátként, ( küszöbökként)  lehatárolják az embert, hogy mennyire lehet boldog, mennyi pénzt kereshet és birtokolhat, mit érhet el , milyen jellegű párkapcsolatot képes megélni, egyáltalán lehet-e gyereke  stb.
Mivel ezek jól érzékelhető korlátokat, kereteket  jelentenek erre az életre, ezért talán  célszerű megszabadulni tőlük.

Főleg ha már  valaki tudatosan is megélte  párszor ezeket a minden oldalról lehatároló  küszöböket.

Ezek jellemzően egy-egy gyönyörű fellendüléses időszakot törnek meg amikor eléri az ember azt  a szintű boldogságot, pénzt, baráti vagy szerelmi élményszintet amit még ezek az eskük, fogadalmak  engedélyeznek neki.
Gondolok itt pl. szegénységi vagy szüzességi fogadalmakra…

Vagy éppen el sem tudnak indulni bizonyos áhított ez életi betervezett folyamatok pl. egy utód megfogamzása, vagy egy másik nemű gyerek születése mint az előző három volt…

 

 

A test körüli energiamezők oldódása  a meridián rendszerre, a szervek, szervcsoportok állapotára és a  lelki és mentális  állapotra és így a nap mint nap megtapasztalható  életerőre is jelentősen kihat.
Más dolgok válnak reális lehetőséggé – olyanok amiket korábban kapásból elvetettünk.
- pl. Van aki  például “csak” egy Ironman próba ( 3,8 km úszás, 180km kerékpár, és kb.42km maratonfutás) teljesítési szintet tűzött ki ezen terhek letétele után magának a következő 16 hónapra s valósít meg szinte az átlagnál is alacsonyabb fizikai szintről indulva 50 évesen,  de van  aki a múlt diktálta anyagi korlátait és kapcsolati vagy kényszerességi függőségeit teszi le, vagy végre párt találhat magának  és megnyílhat  egy olyan terület az életében ami eddig zárva volt.Így  nyílhatnak  új fejezetek az életedben.

Ezért talán Neked is  itt az idő lerakni ezeket az önsorsrontó terheket!

Hívj, hogy személyre szabottan is átbeszélhessük, mi az amit már szívesen letennél ! 


Iratkozz fel hírlevelünkre és cserébe egy órányi személyes vagy E-mailben elküldött   költségmentes tesztkiértékelést kaphatsz!
Ehhez most töltsd ki a főmenüben megtalálható Életerő tesztet.