1.KEZELÉS

Itt a KaHi módszer működéséről, ezen belül a kezelés menetéről,  a saját és a KaHi kezelő felelősségéről  olvashatsz bővebben.Azontúl új látásmódot, gondolkodásmódot és  nagy adag “lelki fröccsöt”  és “hosszúlépést” találsz itt keresetlen egyéni stílusomban… Nem rövid és “nem pöttyös könyv” jellegű, és  minden szavát könnyel, izzadsággal és vérrel írták. Nem biztos, hogy tetszeni fog, de ha már mást akarsz kapni, mint amiben most élsz, akkor Neked szól.A szabad akarat törvénye utána is érvényben marad…Véleményezheted és nem tud visszaszólni. Vagy most legalább is azt hiszed még…

Van A CSODA a KaHi kezelés során, amit soha nem tudsz egyedül megélni:
- Van valaki aki  jobban bízik Benned, mint Te önmagadban.
- Van valaki, aki megért, megbocsát  és fenntartások nélkül elfogad Téged, úgy ahogy vagy minden “kormosságoddal” és múltaddal együtt
- Van valaki aki már  most hisz benned és már tudja, amit Te még nem mersz elhinni, hogy végtelen képességű Teremtő Lélek vagy.
Mert valójában  a Teremtő és Teremtményei nem különböznek egymástól…

>>A kezelés tervezhető  időtartama

Előzetes időpont egyeztetés után minden kezelés egy esettől függő hosszúságú –  beszélgetéssel indul – személyes  kapcsolatba kerülünk egymással.Ennek apropója lehet akár az ELAN VITAL ANALÍZIS teszt egy órás ingyenes kiértékelése.Mivel hajlandó voltál a 180 kérdéses tesztre 1 órát szánni, azaz komolyan gondolod, hogy érdekel az állapotod vagy tenni akarsz valamit magadért én is segítelek ugyanennyi időben Téged.Ez nem kötelez semmire.  

Ha tovább akarsz lépni a kezelések általában 1,5-2 órásak lesznek.Naponta akár 3×2 órás  kezelés is adható.

>>Hogy néz ki a kezelés általában? 

A legteljesebb és legtartósabb hatás a testi, mentális  információs mezők és a tudati változások párhuzamos megtörténtével érhető el, ami aktív szándékot és részvételt igényel mindkét fél részéről.

Ezért ez egyaránt jelenti

1.)  A  tünet 
mint
a test szimbolikus üzenetének dekódolását
,
megértését
és
szükség esetén 
egy
tervbe vett életmódváltást és

2.)  A test információs- és megrekedt energiamezőivel való oldási munkát.

Ez utóbbi mindig KaHi Healing  relaxációs zene mellett zajlik és az öngyógyító folyamatok beindítását, a normál energiaáramlások visszaállítását célozza.

Célozhatja a testi érzetek, fájdalmak, állapotok , a mentális elmebeli  kiváltó okok, vagy a lelki tudati állapotok változtatását – személyedre szabottan.

>>A kezelés hatásai

- a lelki-mentális-érzelmi és testi diszharmónia akut vagy krónikus volta, a személy energetikai állapota, a fájdalom mértéke  a kliens mentális rögzültsége vagy rugalmassága  függvényében lehet azonnali vagy némi idő múlva jelentkező.

A regeneráció során a testnek szüksége lehet a néhány naptól, akár hetekig, hónapokig  tartó átmeneti időszakra, amíg beállítja az új, harmonikusabb állapothoz tartozó fiziológiai egyensúlyát.

Mások a szabályok...

Az időn túl ...

A KaHi  száznál több eljárásainak jelentős része az idő dimenzió felett,   zajlik, a teljes azonosulás, a megbocsátás, a hála és a  szeretet szemléletéből a mélységes tisztelet jegyében.

Ennek megfelelően hatásmechanizmusa  nem mindig követhető le a megszokott elmebeli logikai szemlélettel.Ezért a kezelő a kezelés során meg sem kísérli megértetni az eljárásokat. Sokkal hatékonyabb és felszabadítóbb azokat működtetnie, mint beszélnie róluk.
Akiket ezek mélyebben érdekelnek ezek amódszerek,  azok nagyfokú saját fejlődési hajlandóság, befektetett figyelem,  energia, idő, pénz  és személyes elhivatottság esetén kellő tisztelettel  és alázattal a  felsőbb Forrás és energiája iránt,  részben el is sajátíthatók  a KaHi Healing képzéseken. …és van amit magának kell felfedeznie.

A szükséges kezelések száma - mivel qvantum technológiaként egy vagy két  sávval feljebbi információs mezővel dolgozunk mint a hagyományos pszichológia és más energetikai eljárások - ezért  az azoknál megszokottaknak csak  töredék része.

Nagy átlagban – hiszen az esetek is nagyon különbözőek lehetnek – 3-8 kezeléssel a korrekciók elérhetők, és amennyiben a személy az életmódján is változtat, meg is tarthatóak.

Gyerekekkel való problémák  esetén először mindig a vér szerint vagy a nevelő  szülővel érdemes dolgozni és amikor  ő helyrejön a gyerek is automatikusan kimozdul az állapotából  - hiszen az ő regenerációs képességei még jóval épebbek a szüleinél. Ekkor van értelme már – ha még szükséges – a gyerekkel is dolgozni, hogy neki rövidebb kezelés is elég legyen és meg is tarthassa annak eredményeit. Nem mellesleg sokszor pont azért születnek egy egy családba, hogy a szüleiket fejlődésre késztessék…
( Sajnos nincs könnyebb út…, még ha gyorsabb lehet is)

>>ÉLETMÓD és SÁVVÁLTÁS – szükség esetén…

Valójában, ahogy EGÉSZ-SÉG is csak egy van, úgy szintén betegség is csak egy van.
Így egyes számban.

Csak EGÉSZ-SÉG  és EGÉSZSÉG-HIÁNY-os, azaz kibillent egyensúlyi ÁLLAPOT van.Minden betegség ilyen kibillent állapot.
Ha harmóniába kerülsz, a betegség elpárolog.
Ha harmóniában vagy, akkor egészséges vagy, ha nincs harmónia az életedben, akkor valamilyen szinten kibillent vagy, ami esetleg már fizikai betegség formájában is megjelent.

A betegség csak egy fajta diszharmónia már a test szintjén megjelenve, ami funkciójában sok szimbolikus üzeneti formát ölthet, de mindig ugyanaz a megoldása:
→ újra szinkronba hozni egymással a testeden belül a fizikai rendszereidet, és ugyancsak szinkronba hozni az életed tetteit valódi lelki és szellemi céljaiddal.

Amikor az  információs mezők harmonizálását a belső rendszerek közt első lépésben a kezelés során megtettük, elindul az optimális egyensúlyi állapotba való visszarendeződésed.

Ezt a változást segítheted, és az folytatódik, vagy éppen gátolhatod is és az abba is maradhat.

Mivel az életed feletti döntés a Tiéd, ennek a felelőssége is a Tiéd.
Ez nem átadható, mint ahogy  az életed sem …

Amennyiben egy elindított visszarendeződés után az életedben minden marad a régiben, újra is teremtheted a régi állapotot. Újra vissza is kerülhetsz a régi kibillent állapotodba, – vagy közel  ugyanabba, pepitában –  ha gondolataiddal és tetteiddel  újra megteremted ugyanazt.

Amit eddig csináltál az meglehet, csak erre volt elég ...

Meglehet itt az ideje változtatnod az életeden. A gyorsuló külvilág mindenképpen erre hív meg, hisz a gyorsulás az ANYAGIt választókra  épp úgy hat mint azokra akik a teljesebb életet a LÉLEK elsőbbségének megadása   irányába keresik… 
Hisz, ha ugyanúgy gondolkodsz, érzel , teszel  ezután is, ahogy eddig, akkor ugyanazt az eredményt kapod, ami most nem tetszik. Másoknál már ezt biztosan észrevetted.
Ha ugyanúgy élsz → ugyanazt kapod.  Miért lenne ez másként pont  a Te esetedben? 

Változtatnod kell. Neked is tenned kell magadért!!

>>A betegséged tanítását meg kell értsd:

- Tőled függ az életed, mert a Te világodban te vagy a Játékmester, te vagy a legfőbb erő, az van benne, amit Te hiszel, Te gondolsz, hogy benne van, vagy benne lehet!

- Ami a tartós diszharmóniát okozta benned, az nem más, mint az eredeti teremtéskori gondolatokkal diszharmonikus saját pillanatnyi gondolataid.
Vajon mi lehetett a Teremtő terve velünk? Milyen életet szánt nekünk?
Te mit szánnál a saját teremtményednek?
- Azt követve boldogságot élünk meg nap-mint- nap, azt tagadó tetteinkre a betegségtünet figyelmeztet.

 

Van akinek kihívás ...

Mit jelent számodra egy korlát?

>>Hogyan gondolkodsz az életedről, a lehetőségeidről, a korlátaidról?

Mik azok a GONDOLATOK, amiket elfogadtál és SAJÁTODNAK HISZEL?  Meddig még? 
Hiszen amit hiszel, pont azt tapasztalod.
Ha “nem hiszed, amit akarsz “, akkor a “nem hiszem-edet” úgy tapasztalod, hogy nem az lesz amit látszólag akarsz. De ez is csak azt bizonyítja, hogy a “nem hiszedben”, lett igazad.
A hited szerint történt. Azaz amiben hittél pont azt tapasztaltad.

Ugye nem lep meg, hogy nem lett meg… mivel nem hittél benne.

Mindig igazad van, mert mindig is azt tapasztalod, amit hiszel.
Egyébként ez jó hír, mert ez pont azt jelzi, hogy nincs szükséged ezen az infón kívül semmire, hogy elérd, amit akarsz.

Ha teljes egyetértésben vagy azzal, amit akarsz, akkor viszont már a saját utad járod, s akkor lesz erőd is hozzá. Öngerjeszted az Erődet.

Minden “nagy dolgokat” elért ember ugyanezen az úton járva érte el a “nagy dolgait”.
Jó érzéssel, töretlen erővel tette a legkisebb visszatartás nélkül a saját dolgának hitt életútját.Önmagával nem volt konfliktusban, hogy kell-e tennie azt.
Aztán függően, a hozzáértésétől és etikájától volt jó esélye célt is érni.
És Neked is megvannak az ilyen irányú tapasztalataid.
Ha kisebb célokat illetően is, de biztosan volt ilyen öngerjesztődés utáni belelovallós siker már a Te életedben is.

Nem is lehet másként, különben soha nem tudnánk elérni semmilyen célunkat sem önerőből.Minden célt úgy érsz el, hogy előbb elhiszed, hogy el tudod érni. Mielőtt még meglenne.Egy futóversenyen is hamarabb vagy a célban gondolatilag, mint ahogy fizikailag odaérsz.Akkor indulsz el egyáltalán egy Maratonon, ha el tudod már képzelni, és el is hiszed, hogy kellő tempóban le is futod. Mindennel így vagy.

>> Ha nem tetszik az életed, itt az ideje  másként gondolkozni másban hinni és másként élni

- Fejezd be a rémisztő napi hírekkel való riogattatásodat, nézz jóval kevesebb TV-t és abban is átmenetileg inkább a természetfilmeket… Nem biztos, hogy szükséged van az újságok ellentmondó rémhíreit és konfliktusait a belső világodba behúzni és felzaklattatni vele magad.
Terveik szerint, Neked úgyis csak a zaklatott áldozat szerep jut. Kell az Neked?
– Járj ki mindennap a természetbe egyedül és töltsd ott nyugalomban, sétálva legalább egy órát.
– Hagyd ott az elhúzódó, csapdaként lebéklyózó problémáidat, ha eddig nem oldottad meg őket, hát szállj ki belőlük, ha másként nem hát veszteséggel, de szabadulj meg tőlük.
Tudod az okos enged… A lényegük sokszor, pont az, hogy fogva légy tartva. Minden talált új és jobb megoldás – változatlan tudati szinten – csak látszólagos.
– Játszd azt, hogy megnevezed (de csak magadnak!!!) a hozzád legközelebb élő ember azon szokásait, előítéleteit, napi ismétlődő gondolatait, előítéleteit, hiteit, amik automatán viszik az életét nap- mint- nap, és mindig ugyanazt eredményezik neki.
– aztán tudatosítsd ugyanezt a saját életedre…

>> Mit  hiszel, gondolsz, érzel és teszel  ugyanúgy, hogy ugyanazt éled nap mint nap?

Ha a 2 milliós lélekszámú Bp-en élve – mi itteni lelkek – átmenetileg  ”testet cserélnénk” és helyettesítenem kellene téged mondjuk 1 hónapig, akkor mit írnál össze nekem, hogy tipikusan mit gondoljak, mit érezzek, mit tegyek, hogy senki  ne vegye észre a turpisságot ? 
Vedd észre, hogy ezek egyben önbeteljesítőek is, hisz amiben hiszel ma, pont azt újra meg is tapasztalod általa a holnapban. A hiteid a meggyőződéseid az  életedről és a lehetőségeidről szólnak, amik pont ettől nem tudnak mások lenni, mint amit hiszel róluk.
Pont ezekkel kötöd gúzsba magad. Pl:
“Az élet nehéz!”
“Az emberekben nem lehet megbízni!”
“Pénzt keresni csak sok és fáradtságos munkával lehet!”
“Nekem ez nem megy, én ezt nem tudom, ez nekem nem jön össze, ez lehetetlen” ,
“A német kocsik a jók !”
“Minden férfi szemét disznó, mind ugyanazt akarja!”
“Minden nő csak férjet akar  magának!”

Soha nem, láttál egyetlen kivételt sem?
Ha egy kivétel legalább van, akkor lehetsz te a második, akire ez nem igaz?
Ha egyet se láttál még, akkor légy Te az első kivétel !
– Szerinted Edison feltalálta volna a villanyégőt 9.768-dik próbálkozásával, ha ő is így gondolkodott volna?
– Szerinted a szüleid fel tudtak volna nevelni, ha a legkeményebb pillanatokban nem gondolkoztak volna másként, mint annak előtte? Neked miért lenne másként?

>> Vedd észre, hogyan működteted a saját tehetetlenségeidet, áldozatiságodat az eddigi láthatatlan meggyőződéseiddel, véleményeiddel !

Pont azzal, hogy mi alatt mit értesz, azaz számodra mi mit is jelent!
És, hogy az csakis ilyen és ilyen lehet. Mindig. Mert, ha még láttál is kivételt az különben is csak a szabályt erősíti… ( hogy ezt ki találta ki….? )
Folytasd a fenti sort és listázd a sajátjaidat!
Jöjj velük tisztába, hogy észrevedd, mielőtt újra kiejtenéd a szádon, átértékelhesd, és újakra, jobbakra cserélhesd őket:

1.Valóban bűnben születtél?
Tényleg földi  létezésed első pillanatától bűnösnek kell érezned magad?
A létezésünk lehetősége nem egy határtalan, megismételhetetlen és Ártatlan Csoda?
Te a saját gyerekednek, a “teremtményednek”, melyiket adtad volna legfőbb útravaló első meggyőződésül, hitül? (Vagy evvel a hitnek a “beégetésével”  inkább már megint valaki (k) a víz alá akart(ák) nyomkodni  a többiek fejét? )

2.Tényleg mindig kell legyen  egy hibás, akit mindig meg kell büntetni ?
Nem minden csak tapasztalat, amiből csak egyszerűen kiértékelve egy újabbat egy

eredményesebbet akar mindegyikünk kihozni?
És az adott pillanatban nem a legjobb 
döntést hozta meg mindannyiunk abból a rendszerből és nézőpontból ami neki volt az adott tudatossági szintjén és az adott pillanatban?
Miért kellene hibátlannak lenni egy folyton változó környezetben?
Minden csak visszajelzés amiből azonnal  tanulni is lehet, nem?

3.Tényleg évről évre egyre inkább nincs elég semmiből?
Amikor minden évben egyre többet dolgozol egyre magasabb technológia szint mellett, és egyre hatékonyabban és felgyorsulva? Tényleg nincs pénz a világban?
Tényleg szegénységtudatban kell élni: hogy a Tescos  ”legkisebb is számít” határozza meg az életünk és gondolkodásunk?
Akkor, amikor ezred ennyi gépesítés mellett is megélt és gyarapodott az emberiség?
A háború előtti 100 évben  épült át Bp. központja szinte kézzel…

4.Mit hiszel az életről?
Minden pillanata csodás megismételhetetlen fenséges pillanat csupa-csupa szebbnél- szebb, újabb lehetőséggel?
Vagy az élet az …………… dolog.
Mindig minden pillanatban, kivétel nélkül? Másnak is vagy csak Neked?

5.Mit hiszel az emberekről?
Az emberek ………….
Mindegyik pont olyan, mindig kivétel nélkül?

6. Mit hiszel magadról mint magyarról?
Tényleg olyan esendő tehetetlen elbukott bűnhődni való nép voltunk és vagyunk, ahogy el akarják adni nekünk? Még a himnusz is erről kell szóljon? Akkor amikor  már több mint 1000 éve képesek voltunk ellenséges területeken  több törzset egyesítve, több száz ezer emberrel és ezernyi km-eken  át egy tavasztól őszig tartó időszakban (!) leszervezni és mindennel ellátni (!) egy visszatérést a Kárpát medencébe szekéren? Akkor amikor  azon őszön le is telepedtünk, felosztottuk és belaktuk vita nélkül ezt a több mint  100e négyzet km-es területet? Mindezt minimális veszteségekkel, úgy, hogy előtte még arra is figyeltünk, hogy az összes törzsben előtte egy  éves fogamzási tilalom volt amit be is tartottak, hogy minimalizáljanak minden veszteséget?

És ezt a logisztikát és hadtápot lóháton telefon és laptopok nélkül tudtuk már ezer éve …
És akkor már ezer éve rovásírástudó nép voltunk, amiben a teremtés alapgondolata tükröződött és minden írás őse. És nem csak a férfiak…
A teremtés népe voltunk,  vagyunk,  és leszünk. Ki és eltörölhetetlenül.
A DNS-ünkben hordozunk minden tudást, csak emlékeznünk kell…
Csak nézd meg minden modern kolonizálás és iga ellenére az egy főre eső Nobel díjasok vagy az olimpiai aranyaink számát az elmúlt 120 évben…

6.Mit hiszel a pénzről? A pénz  bűnös  dolog?
Vagy a nagy közös hitekből merítve :

 1. Aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni.
 2. Nem lehet annyi pénzt keresni, hogy elég legyen.
 3. Az idő pénz.
 4. Rossz pénz nem vész el.
 5. A pénznek nincs szaga.
 6. A pénzért mindig nagyon meg kell dolgozni.
 7. A pénz hatalom.
 8. Fizetésből nem lehet normálisan megélni.
 9. Pénz nélkül kiszolgáltatott senki vagyok.
 10. Pénz beszél kutya ugat .
 11. Bőségben lenni azt jelenti, hogy …………..
 12. Csak a pénz számít!
 13. Pénzt vérrel, verítékkel lehet csak keresni.
 14. Ne nyúlj a pénzhez, mert mocskos!
 15. A kutya is odapiszkít ahol már van.
 16. A pénz nem boldogít.
 17. A pénz könnyen jön, könnyen megy.
 18. Csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér
 19. A munka nemesít.
 20. Becsületes ember éhen hal.
 21. Pénz nem terem minden bokorban.
 22. Aki szegénynek születik, szegénynek is hal meg.
 23. Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint.
 24. Ugyan már, pénz ! Az a legkevesebb…. 
 25. A szegények tovább szegényednek a gazdagok tovább gazdagszanak.
 26. Le…… a pénzt.

7. A család……………

8. A munka …………..

9. A párkapcsolat…………..
stb.
>> Kérdőjelezd meg amit csak látsz….
mert tulajdonképpen csupán ezek az öngúzsbakötő és önbeteljesítő kötelékeid! Igaz eddig teljhatalommal rendelkeztek feletted…

Amint bent úgy kint. Az ahogyan gondolkodsz és hiszel, pont az  teremti minden pillanatban a következő élethelyzeted  körülményeit. Ki akadályozná meg, hogy ezután elkezd másként gondolni? Akár teljesen is…, ahogy extrém módon a képen látod.
Mi magyarok ebben mindig a legjobbak voltunk….

Azért, mert hét éves korodig kétség nélkül elhittél mindent  és azóta is  “bevettél ” sok mindent biztos, hogy tényleg azóta is minden pillanatban, minden pont úgy van?

Te fogadtad őket öntudatlanul is el, s azóta is te kötözöd velük össze magad.
Most ebben a pillanatban is. Mint minden pillanatban eddig és ezután is, amíg ki nem lépsz egyre több fixa ideádból és előítéletedből és tuti fixnek hitt elképzeléseidből, hogy mi hogy van.
Ahogy a szüleid hibás gondolatai  is feltűntek pubertáskorodban, ugyanúgy találsz még párat a közgondolkodás  szintjén is… Magyarként ez nem lesz nehéz…

Kezdd el mert egyébként is egy  élvezetes játék !Meg egyébként is
a
z Élet , a kaland pont ott kezdődik ahol a kényelmi zónád véget ér!

Légy újra gyerek ! Miért van pont így ? Tényleg így van ? Hogy lehetne másként?

A járatlanért a járt utat, bizony hagyd el! Hisz a betegséged már mutatja az út végét.
És az idő sem neked dolgozik.
Kezd el élvezni, a bizonytalanságot, nézz körül, gondolj új dolgokat  és bízz magadban.
(Nézd meg a Bakancslista c. fílmet…)
Nem baj, ha senki nem ért veled egyet. Ez természetes.
Abban van az életteliség, az Új  Életed!!!!

A biztonságra törekvés mindig öli az életet.Ha túlzásba viszed az elkényelmesedett  fogyasztói társadalomban találod magad totális kiszolgáltatottságban…
Az élet folyamatos változás és bizonytalanság.
Egy nagy Kaland. Lehet ezért élvezed a filmeket ?
És ezért volt jó életteli érzés fiatalnak lenni?
Mert még több volt a lehetőség, mint az elérthez való  ragaszkodás Benned?

Légy a kivételek embere!
Minden héten csinálj másként valamit, mint annak előtte.

Aztán minden nap, aztán …egyre sűrűbben.
Kérdezz és kérdőjelezz meg amit csak tudsz – és kiásod magad a törmelékeid alól.

Ez jó hír, hogy a merev gondolatvilágod hitei elképzelései a tieid, ezért te meg is tudod változtatni  őket!
Amíg nem ismered fel észrevétlenül hatnak rád.Utána már ki tudod vonni magad alóluk. Neked már nem ” legkisebb is számít” robotizáló szlogen diktál majd, hanem
“az én döntök!” hozzáállásod alakítja az életed. Miért ? Mert úgy akarom.

Fedezd fel ezeket a kijelentéseket, előítéleteket, hiteket, lózungokat és alattomos szlogeneket   és már meg is látod, hogyan korlátozod le velük magad- ha elhiszed őket!
Ha jól körül nézel embereket látsz megkötözve, ott ülnek kezeikben a kötelük két szabad végével és bizonygatják, hogy ez nem is lehet másként…

Ha szerinted is lehet másként, akkor döntsd el, hogy
könnyebb lenne a gúzsba kötő gondolatok nélkül (add el a TV-t), és
– találj ki újabbakat, teremtőbbeket, jobbakat helyettük – MAGADNAK, magadért !
Nem mellesleg mindenki másnak is azonnal jobb lesz…

Talán – főleg ha már a betegséged is erre kényszerít – itt az ideje ezeket a látens benevelt áldozati gondolatokat, korlátokat, alapvetéseket, azaz hiteket megvizsgálni és átértékelni!

Indulj el ezen az önfelfedező úton és fedezd fel, hogyan tudsz másként értelmesebben, boldogabban élni.

Tényleg minden nap gondolj olyat, amit előző nap még nem, minden héten tegyél valamit, amit korábban még soha!
LÉGY TE MAGAD A VÁLTOZÁS!
Ha így teszel, ezt a frisset, újat vonzod majd, nem a régi fülledt, megfojtó beteg energiákat és megfáradt  élethelyzeteket.

>>Légy olyan felfedező és előítélet mentes, mint egy kisgyerek!

Fejezd be beengedni “újra gyerekként” azonban a világodba azokat a gondolatokat, dolgokat, amivel nem érzed jól magad, rágódsz rajtuk, ellen állsz nekik, és így kibillensz a lelki egyensúlyodból. Mert az áldozati konfliktus egy idő után lejön a testi szintre, s így megbetegíted magad. Viszont a betegséged a villogó piros lámpa a rendszeredben. Érted van, hogy észre vedd, hogy azonnal vissza kell utasíts valamit, hogy el kell dobnod valamit mint a forró vasat, valamit, amivel nagyon nem vagy rendben.

Új döntésre kell juss, el kell fogadd és el kell engedd, amivel nem tudsz mit kezdeni, vagy ki kell állnod önmagadért, és kellő kiállással tenned kell, ami a dolgod – megalkuvás nélkül.A betegségedet a te “felsőbb isteni éned” teremti magadnak, “az emberi énednek”, hogy vedd észre: ez neked így, ahogy élsz egyáltalán nem jó, s Te se hazudd ezt tovább már magadnak.

>>Mást akar a felsőbb éned, más céllal, küldetéssel jöttél, mint amit a  testedben élő éned él…
A betegséged még egy esély, mint egy figyelmeztető csomó a zsebkendődön, hogy változtass és jöjj rá miért tetted a csomót a zsebkendődre, mielőtt leszülettél.

Lehet – saját ezéleti terveid szerint is – valami többre születtél ide a Földre – amit most egyáltalán nem csinálsz. 

Tudd, hogy mélyebb célja és oka van annak, hogy most és pont itt élsz a Földön ezen a csodálatos bolygón. És egy mélyebb rétegben, lehet még többet is találsz…

A
– mivel érzed igazán maradéktalanul jól magad?
– mi okoz belül igazi mély, jó érzést, hálát?
– mitől rázódsz a leggyorsabban helyre?
– mi szokott valódi boldogsággal, jó érzéssel eltölteni?
kérdésekre adott válaszaid jó irányba visznek majd.
Ezekből egyre többet csinálj! Nap mint nap!

Azontúl meg tudom mutatni mi a leggyorsabb módja a középpontodba kerülni… egy egyszerűen átadható és naponta végezhető energetikai gyakorlattal –  ha már kész vagy elfogadni! 

Addig is a  jó érzéssel járó válaszok azok a “meleg”, a jó irányba irányító dolgok, amik az összhangod irányába visznek. Tudod, mintha az eldugott tárgy az Belső Összhangod lenne, mint a gyerekkori  tárgy-megkeresős játékban.
Minden ember, minden beszélgetés, minden szituáció, minden tárgyad, minden eltelt napod
>> vagy az életerőd, élni akarásod, életörömödet fokozza,
>> vagy az életerődet veszi el,
 azaz rontja el a kedved, dühössé, ingerültté tesz
és így öli meg benned a tettvágyat, életerőt és visz a depresszió, az apátia felé.

 Itt a dualitás világában nincs tartós és valódi semlegesség semmiben.
Még ha evvel szívesen is áltatjuk időnként magunkat…

>> Jobban vagy tőle vagy rosszabbul?

Ami meg (meg)feszit, konfliktál és kezelhetetlen a számodra, azt hagyd el.
Szakíts azokkal az élethelyzetekkel, amikben rosszul vagy és áldozatuknak érzed magad.

Tudod, ha egy lejtős zsákutca végét látva nem lassítasz a kocsival, szétkenődsz a falon. Alakítsd át úgy az életed, hogy ha nem tudod valakivel  tartósan megjavítani a kapcsolatodat, akkor ne is kelljen látnod őket, ne is kelljen velük kommunikálnod többet nap mint nap.
Szakíts velük, szabadulj meg tőlük, mert szépen  lassan lehúznak, elszívják az erődet és megölnek.

Adják át a helyet másnak, ami örömöt hoz, és egyre több életerőt generál benned, egyre gyakrabban.

>>KERESS! OLVASS! LEGYÉL NYITOTTABB ÚJ DOLGOKRA,
ÚJ GONDOLATOKRA!

Érdemes hát MOST felülvizsgálni dolgokat az életedben.
Tudod, ha az ember a szabadságot akarja megélni ebben az életben, akkor  a korlátokat kapja vagy rendezi elő magának előbb.Mint ahogy  a maratoni táv célba érkezésének örömét  is pont a  41.195 méter starttól mért lefutott távolsága  adja.  

→Kezdj el olvasni könyveket, amik hozzád szólnak. Ismerkedj meg új emberekkel, gondolatokkal, nézőpontokkal, hogy különbségeket érzékelj ahhoz képest, amiben élsz.
Ha eljött az idő, akkor számold fel az eddigi életed, add el, amid van, költözz új helyre, hagyd ott a régi életed azon részét, ami már majd megfojt és bízz önmagadban.
Ha követed a belső jó érzéseid, mindig segítséget kapsz. Mert vigyáznak rád.Nagy becsben vagy tartva a “fátyolon túl”, mert Emberként olyat vállaltál be amit odaát nagyon tisztelnek. A már meglévő tudatosan használt képességeid és önvalód tudatosságáról mondtál le átmenetileg, új tapasztalatok szerzéséért amit automatikusan megosztasz minden odaát maradóval. Igaz cserében Indiana Jones életet élhetsz rengeteg kiszámíthatatlansággal és  élvezettel valamint mindenféle  kalanddal itt a földi  3D létben.Igaz gyakran, csak az utolsó pillanatban, de ott lesz egy faág, egy kapaszkodó, valami nem várt segítség a Te életedben is. Tapasztalatom szerint – ha a helyeden vagy – sokszor nagyobb szinkronicitások segítenek mint Indiana Jonest. Legalább annyi Segítő is van a játékban mint Főgonosz!
Hát nem csodálatos?
Ha tudnád hogy  sokkal  nehezebb ide kvótát szerezned, mint a sportolóknak az olimpiára, hát sokkal jobban értékelnéd az életed és a lehetőséget, hogy itt lehetsz egy ilyen izgalmas változó földi periódusban, ennyi kvalifikált ( igaz néha bosszantóan az ellenkező pólust is  jól játszó ) játékossal. De nélkülük hogyan tudnád megtanulni, megélni  a szeretetet, a tiszteletet, az élet szépségét és fenségét? Az aljas árulásuk  nélkül nem értékelnéd a hűséget, a szeretetet, az elfogadást  és az önzetlen odaadás szívmelengető érzését. Széthúzó megosztottság nélkül mit sem ér az egy mindenkiért, mindenki egyért érzése…

Tanuld meg tudatosan adni ezt másoknak ! S akkor könnyebb lesz észrevenni és elfogadni ezeket neked is másoktól!

Ez az új esély, egy a réginél jobb életre.

El kell engedd a régit, hogy bejöhessen az új.
Nem lehet egy teli pohárba még tölteni, ha előtte nem öntesz ki belőle…

→ Az új életed meglehet ott kezdődik, ahol a régi kényelmi zónád véget ér… Aztán, vagy amikor már meg tudod tenni (lehetőleg minél előbb…) hát érdemes megbocsátanod magadnak és másoknak, szépen sorban mindenért, kezdve a kisebb dolgokkal. (Tudod, amit megbocsátottál az olyan, hogy az meg sem történt!)

→Vedd észre az elítélő, kritizáló becsmérlő, pletykálkodó gondolataidat és harapd el a mondat végét, már be se fejezd. Hisz nem az betegít meg elsősorban, amit lenyelsz, hanem ami kijön a szádon….

→ Ne csak mindent félelemből, hanem egyre több dolgot szeretetből csinálj az életedben. Tudod, ami után azt a melengető jó érzés ébred a lelkedben…

→Minden reggel mielőtt kibújsz az ágyból vagy este, amikor lefekszel nevezz meg 10 új dolgot az életedben amiért hálás lehetsz!

→ Bátran kérdezősködj magadtól! Minden információ ott van a sejtjeidben, a génjeidben és amit megkérdezel, arra előbb utóbb, de valamilyen formában mindig megkapod a választ! Lehet egy furcsa eseményben elrejtve, lehet egy rendszámtáblára írva vagy álomban vagy akárhogy…

A “Kérj és megadatik” mintájára “Kérdezz és mindig meglesz a válasz is!”

>>VÁLTOZTASS!

 Minél inkább megtalálod azt a célt, amiért testet öltöttél annál inkább boldog leszel. Csak úgy.
Nem lesznek feszültségek, türelmetlenségek benned.
A helyeden leszel. Mellesleg ez a legjobb védelem is minden helyzetben, az ellen, amitől most a legjobban félsz, és amit meg akarsz úszni folyton. Ha “a helyeden vagy”, védve vagy, téged elkerül minden baleset, mert DOLGOD VAN. ITT és MOST.

Ergo: Fejezd be mások túlgondoskodását és a másokért érzett túlzó felelősségvállalást. Hagyd őket élni és tapasztalni a saját kárukon. Ne nézd áldozatnak őket, mert sokszor csak attól azok, hogy úgy kezelik őket.
Meg fogsz lepődni milyen jó kis megoldásaik vannak nélküled is.
Míg élsz, a tapasztalata után meg tudjátok beszélni, mit miért és milyen eredményességgel csinált meg. De ha előbb “rámész a saját sztoridra”, akkor kivel fogja megbeszélni?
Mert akkor is meg kell majd oldja, csak akkor esetleg már azonnal élesben fogja… és nem lesz kivel megbeszélnie.

Itt van néhány kérdés, ami hasznos lehet, ha az ember a Mi a dolgom az életemben?-re keresi a választ:

Először is nyugodtan adj sok választ a kérdéseidre aztán szűkítsd vissza őket egyre úgy, hogy kettesével összehasonlítgatod őket és mindig csak egyet tartasz meg belőle.

1.Mik voltak a legszebb, legboldogabb pillanataid, szituációid, élethelyzeteid az életedben?
Ami még jó lett volna, ha sokáig úgy marad.  Ez  a Faust-i ” Pillanat maradj még…” érzés…

2.KI VAGY TE?
– Én vagyok az ………… (pl. a segítő, a tanító, az építő, stb.) és ekkor érzem a legjobban magam.

3.MIT CSINÁLNÁL LEGSZÍVESEBBEN, ha bármit csinálhatnál?
– Én vagyok az, akinek ………… (nap mint nap ezt meg ezt kell csinálnia), ahhoz, hogy igazán jól érezze magát minden nap

4.MIT SZERETNÉL A LEGJOBBAN BIRTOKOLNI?
– Én vagyok az, akinek ………… (evvel meg evvel kell rendelkeznie), ahhoz, hogy igazán jól érezze magát.

5.MIT SZERETNÉL A LEGGYAKRABBAN ÉREZNI ?
- a legjobb érzés számomra az, ha …

 6.Mit akarsz még az Életben?
Mit akarsz ezekből a legjobban?
És mi az amit tényleg a legeslegjobban akarsz még ? 

Írj egy “bakancslistát”!
Mit nem tettél még meg az életben, amit mindenképp meg akarsz tenni, meg akarsz élni?
(A “bakancslista” azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot…)

Előtte esetleg nézd meg a “Bakancslista” c. filmet Jack Nicolson és Morgan Freeman főszereplésével- ha még nem láttad…

7.Mit szeretnél, hogy a fejfádra legyen írva?
Hogyan emlékezzenek rád az emberek? Ki voltál te, amire mindig is büszke lennél?
(Írd meg a búcsúbeszédedet, hogy lásd, mi hiányzik még az életedből, amit nem tettél meg!)
Jó munkát!

Ha valami, ez megéri az erőfeszítést!

És nagyon lehet, hogy itt van számodra is az ideje, a fentiekből a leginkább hozzád szóló résszel “dolgozni kicsit” végre magadért is…
A “nagy kerék” is erre forog   és ennek kedvez….

Egyébként ez a  második kezelés egyik előfeltétele is…  annak aki komolyan gondolja.

Ha még mindig nem riadtál vissza, akkor lehet van miért találkoznunk.
Hívj bátran!