CSALÁDI GENERÁCIÓS MINTÁK OLDÁSA

> Beállt, ismétlődő, megoldhatatlannak tűnő családi mintákkal és élethelyzetekkel küzdesz?
>> Kezdesz belefáradni már?
>> Szeretnéd, ha a gyerekeidet ezek már nem terhelnék?
>> Vagy éppen a szüleidet szeretnéd – mentesen tőlük –  boldogabbnak látni? 


Te is teremted ezeket öntudatlanul, de ez a jó hír része, mert ha a Te részed feloldjuk
 a kötélhúzás nélküled már nem tud tovább folytatódni...


A másik jó hír, hogy
a mező időtlen s az előző nemzedékeket éppúgy tudod tehermentesíteni mint a saját gyerekeidet, unokáidat.

A  generációs mezők oldása során a Kahi energiái és egy beavatott kezelő által megteremtett  energiamezőben  azonnal elindul a “bemerevedett, beállt”  személyes  női és férfi generációs energiamezők oldódása, majd még napokig zajlik egy átrendeződési folyamat, ami szinkronicitásokkal és sokaknál gyakran testi vagy egyéb  érzetekkel is jár.
Így – egy  az egyén által önállóan megtehetőnél mélyebb, szentebb  megbocsátás erejénél fogva – vége tud szakadni a családi kapcsolati feszültségeknek.

Végre kikerül a kapcsolatokból a “múlt”…

Hiszen a valódi megbocsátás annyit jelent: meg sem történt, nem pedig csak azt, hogy mintha a meg sem történt volna, vagy  felejtsük el, vagy legalább próbáljuk meg…
(Ugyanakkor azért tudva, hogy fehér ember nem felejt…)

Ezeken  a családi   terheken más családállítási módszerek is javítani próbálnak,   de több tucatnyi saját visszajelzés alapján is megítélve, ez a Kahi Healing eszközeivel  nagyságrendileg hatékonyabban és rövidebb idő alatt megtehető, hisz nem egyenként oldja a szituációkban ragadt érzelmeket és erőfeszítéseket, hanem komplett teljes információs mezőket old fel.  

Iratkozz fel hírlevelünkre és cserébe egy órányi személyes vagy E-mailben elküldött költségmentes tesztkiértékelést kaphatsz!
Ehhez
töltsd ki a főmenüben megtalálható ÉLETERŐ TESZTET!

Még bővebben :

A genetikai öröklődés folyamatossága  miatt mindenkinek van egy genetikai vérvonala ami az első teremtett emberpárig vagy embercsoportig visszavezethető.

Ez nagyon hosszú vérvonal és meglehetősen sok feldolgozatlan, egyensúly vesztett hatást tartalmaz, ami  vonzásával teremti újra magát, generációról generációra. Létezik egy un. generációs energia- mező, amin keresztül  ezek az energia-egyensúlytalanságok – érthetetlen vonzódások és taszítások – azaz generációról generációra  ismétlődő sokszor tragikus minták, speciális vonzódások, sutaságok, átöröklődnek. Hatásuk még hetediziglen is beazonosítható.
Hálásak lehetünk az ősöknek mert itt vagyunk, élünk de van úgy, hogy az ár még nincs teljesen megfizetve érte… és egyensúlytalanság formájában cipeljük magunkkal.
(Mint esetleg egy  jó helyen lévő tuti lakás amit megörököl valaki – a banki terheivel együtt…)

Ez a mező sokszor érzelmileg és tartalmilag fel nem dolgozott, nem levezekelt  múlt életi bűnöket, büntetéseket, lelkiismeret furdalásokat, átkokat fogadalmakat, és elfeledett, de máig látensen ható revansra vágyó  bosszúálló döntéseket és nem elengedett, amúgy már  szükségtelen  karmikus tapasztalatokat  tartalmaz.

És teremt maga körül… újra és újra…és újra…

Ezek “finom-energetikailag” elsősorban a vállakat, nyakat és  a gerincet terhelik, sok ott futó meridiánt nyomás alatt tartva  és rajtuk keresztül az egész test egészségi állapotát  is befolyásolva. Jelenlétük és mértékük sokszor a nem szimmetrikus arcon és testfeleken is megmutatkozik.
Ha bárki tükörbe néz felfedezheti melyik oldali generációk terhei  befolyásolják jobban. Ahol az arc kisebb, kevésbé kerek ott nagyobbak  a – még a fizikai testet is szűkebb formába préselő – ősi erők.

A két ősi energiamező egyensúlya az egyik kulcsa a saját  kiegyensúlyozott családi és párkapcsolati képességünknek.
Ezek felborult állapota a különböző nemű szülőkhöz való nagyon  különböző viszonyainkban is észrevehető.
Az irányukban érzett  békétlenség, félelem, bűntudat, számon kérhetőség, bosszú vagy éppen megfelelési vágy és szeretetéhség  - 
ez mind árulkodó jel…

Ez nagyban lekorlátozza a személy mozgásterét, hogy a valódi saját akaratából  élje meg egészséges párkapcsolati és családi életét.

S ne a szüleiét folytassa öntudatlanul is…

Hét éves korunkig, mint viaszba az irón úgy ír belénk a környezet. Azaz  mérlegelés nélkül magunkévá tesszük anyánk, apánk testvéreink viselkedési modelljeit, megoldási  mintáit, véleményeit és meggyőződéseit. Ezért gyakorol meghatározó hatást  ránk az a környezet amiben gyerekként akkor éltünk. Ebből lettek az ez életi “fogalmunk sincs róla dolgaink”, látens hiteink, sokszor nem egészen  ”tuti megoldásaink”.

Csak később  kezdjük a mélyebb saját mérlegelést, szelektálást és ezért a kiskamasz-korban megjelenő önállósodási vágy. Csak tudati fölé emelkedéssel, egyéni saját  felismerésekkel vagy a megbocsátással lehet ezt az induló csomagot átírni vagy megváltoztatni. Mivel a világunk egy totális megfordító alapmechanizmuson keresztül működik, mindig előbb utóbb azzá válunk amit megtagadtunk. Így édeskevés megutálni vagy elhatárolódni valamelyik ősünktől, előbb utóbb törvényszerűen hozzuk ugyanazokat a jeleket, mint amit pont benne utáltunk a legjobban… 

Így vagy úgy, de sokszor visszük tovább bután – a még csak nem is tudatosult - családi szegénységtudati vagy sokszor áldozati szülő-gyerek hozzáállásunkat, vagy pl. válásokhoz vezető merev nézeteinket, előítéleteinket.

Gyakran terpeszkedik el a generációs vonalon egy-egy matriarcha vagy patriarcha  minta akár nemzedékek sorát is eltorzítva, ugyanakkor  az önzés birtokló manipulatív szeretetével  takarózva.
Vagy akár a nyílt kontroll és napi önkény őrjítő tetteivel véve el az életteret mindenki mástól a családban, s evvel akár az öngyilkosságba vagy szenvedélybeteg-ségekbe  kergetve a család  érzékenyebb tagjait a  vérvonalon.

A figyelem-, a szeretetéhség valamint  a csodálat- és el  nem ismertség  hiánya stabil mintákat képes képes vájni  nemzedékek lelkébe, életébe s a környezet gyorsulása a városok  zsúfoltsága,  a média agymosása sem segít  a természetes oldódások megtörténtében.

Akár generációkon át képesek vagyunk öntudatlanul Rómeót és Júliát vagy egyéb sorstragédiákat, ismétlődő titkolt családi  szégyenek újra megtörténtét  generálni, vagy vélt félelmektől megijedve a vágyottnál  sekélyebb intenzitású életet és szeretetet megélni, pótlék kapcsolatokkal  megalkudva…

Sok minket körülvevő jelenbeli állapotunk  ”forráskódja” itt található, e női és férfi generációs mezőkben. Ezek jelentősen lekorlátoznak és meghatároznak sorsokat, épp úgy, mint egy repülőt az előírt láthatatlan légi folyosója.
Amikor tipikus családi vagy egyéb ciklusok ismétlődnek valaki életében, éljen a gyanúperrel, hogy minden fel nem dolgozott régi köre, egy ugyanolyan újat alapoz meg. Ahogy pl. egy fogyókúránál minden benassolt csokiszelet  a következőt…

Így ismétlünk “bután” nemzedékeken át mintákat, de nem tudunk szabadulni tőlük, mint a légy amelyik addig repül az ablaküvegnek fáradhatatlanul, amíg ki nem szárad…

És ez csak az öntudatlanul ránk ható szint, hisz erre még rájön az, amit tudatosan akartunk valamikor elérni, megszerezni.

Gyakran ezek is időeltolódással érkeznek meg – így még ha tudatosan is akartunk valamit – a bevonzottak gyakran már aktualitásukat vesztve érkeznek meg hozzánk.
Mint pl. az a valamikor hőn vágyott  ideális nő vagy férfi, aki csak az 5. házassági évfordulónkra érkezik meg  - nem kis  galibát okozva evvel…

Ezeknek tud gyorsan vége szakadni – amiket más  családállítási módszerek is javítani próbálnak –  de ez a Kahival nagyságrendileg hatékonyabban és rövidebb idő alatt lehetséges.

Kezelési idő – problémától függően  :  6-12 óra

Iratkozz fel hírlevelünkre és cserébe egy órányi személyes vagy E-mailben elküldött költségmentes tesztkiértékelést adunk!
Ehhez most 
töltsd ki a főmenüben megtalálható Életerő tesztet!