Az allergia enyhítése és elmulasztása

Eleged van az allergiád életed korlátozó, megkeserítő hatásaiból ?
Fejtsük meg mit üzen, változtass ahol kell, és szabaduljunk meg tőle közösen!

Az  allergiától egyre többen szenvednek legyen szó  pollen vagy ételallergiáról egyaránt.A tünetek enyhítésén kívül kevés módszer van a köztudatban, mint valódi megoldás.

Az allergia a szervezet egy heves pszichoszomatikus visszajelzése a harmóniától való eltérésre.Hasonló, mint amikor az üzemanyagjelző lámpa felgyullad  a műszerfalon, hogy fogytán a benzin. Ilyenkor az ember  - vagy a tünetet kezeli, azaz leragasztja leukoplaszttal az égőt – vagy tankol. Én a tankolni szoktam…

A Kahi-healing koncepciójával jól értelmezhető a szervezet ezen visszajelzése az egyensúlytól való eltérésre: A  pollenallergiát tekintve pl.  megfigyelhető, hogy a légutak, a lélegzetvétel  (a beszédes  régi magyarban: lélekzetvétel) – a legalapvetőbb életfunkció – nehezített és erősen irritált.
Ideje megfejtened mit üzen ez neked…
A betegség visszajelzés, ha vetted az adást és változtattál,  szükségtelenné válik és visszahúzódik.

Az első általános oknyomozó kérdés a szokásos:
- Ha a  ”mindig teljesek vagyunk” kahi logika szerint a szervezet arra hívja fel a figyelmet és azt a tevékenységet csináltatja hevesebben, intenzívebben kényszeresen velünk amit nem akartunk felvállalni,  amit megtagadtunk magunktól, akkor vajon mi az amire felhívja a pollenallergia (vagy éppen a dióallergia)  tünetsora a figyelmet az ember  életében?
- Mit akar visszajelezni, mit akar jelenteni  amit másként kellene az embernek a saját teljességéhez való visszatérés érdekében csinálnia? Mi az az áldozatiság amire már a szimbólumok szintjén is felhívja figyelmet a  rendszerünk ?

A választ a saját életünkre kell lefordítani és egy VÁLTOZÁS mellet kell dönteni és ennek megfelelően kell elkezdeni másként CSELEKEDNI valamit.
Ez az első lépés az allergia mint visszajelző mechanizmus adta lehetőség  kihasználásához. Persze ehhez – ha a személy már az “én allergiás vagyok” betegség önképpel is azonosult valaki és már egy ilyen hite is van, akkor ezt  szintén érdemes lesz átértékelnie…. és engednie magát újra egésznek  lenni…

A második gyorsító lépés  pl. a allergia teljes  elmúlásához, a szervezet által a visszajelzéshez aktivizált korábbi fizikai sérülések sejtemlékeinek és lelki traumák érzelmi egyensúlyvesztettségének a  feloldása.

Ezek láncszerűen húzódnak a múltból a jelenig és általában van egy olyan lelki és/vagy fizikai  alapesemény a lánc végén, ami feloldásakor az egész feloldódik, megszűnik.
Ez a restimulációs  lánc mindenkinél más hosszúságú, töltésű  és tartalmú.
Az allergia  kezelésnél ez a lánc mindenkinél más sebességgel érhető el és más sebességgel képes visszatörlődni és feloldódni.Ez adja azt ki, hogy hány kezelésre van szükség.
A tapasztalat, hogy vagy mindjárt a kezelés után pár órával vagy másnap reggel az allergia vagy eltűnik vagy  80-90 %-ban visszahúzódik jó pár napra.
Négy naponkénti ellenőrzés során, ha a lánc báziseseményét még nem értük el, akkor van eset, hogy újra akuttá tud válni. Ilyenkor alulról tölti magát újra a rendszer.
Ezért a 4 naponkénti ellenőrzés következik és szükség esetén ezeken a napokon a kezelés  folytatódik, egészen addig amíg a bázis információs mezőt  elérjük és felszámoljuk.

További nehezíti a helyzetet, az, hogy nem csak egy tiszta  fizikai-lelki bázispont lehet a legalja, hanem akár egy  egy stresszes élethelyzet  utáni, “ez egy allergia ” rémült újra stresszes  lecimkézéssel megtört – és befejeződni azóta sem engedett természetes öngyógyító  ciklus is. Mivel ez maga a  szervezet  öngyógyító külön programja –  folyamata csak annak elpusztításával áll le… Ezért nem segít semmilyen szer, mert amíg az él, mindig a szervezet kerekedik felül és  újra indítja a befejezetlen öngyógyító programot amint a szer általi  érzéketlenedés végetér.  ( bővebben lásd a Germán medicina anyagban a Háttéranyagok fül alatt )

A harmadik lépés  a szervezet öngyógyító erejének mozgósítása a problémában  érintett meridiánok, csakrák, szállító, hasadó, gyűjtő és gyógyítópontok  megsegítésével, bekurblizásával, irányba állító energetikai ” stimulálásával”.

A gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy a szervezet rehabilitációja az allergia alól  gyakran valahol 5-15 kezelés között történik meg.

A pollenallergiák esetén az eltűnés jól érzékelhető, az ételallergiák esetén – főleg, ha az sokkolóan durva testi tünetekkel jár – előzetes ételtesztet kell csináltatni, mielőtt mondjuk újra belevág az ember a grillázsos sült dió fogyasztásába…

A kezelések az első 3-4  alkalommal kb. kétórásak, utána a négy napos periódusokban kb.1 órásak.